Halo Infinite: szivárognak a sztori részletei

Figyelem: az új Halo Infinite játék történetének egyes elemei itt-ott felüthetik a fejüket. Lesznek botok is, megemlítünk közül párat.

 

Joseph Staten, a Halo Infinite-et fejlesztő 343 Industries vezető kreatívosa a Twitteren erősítette meg, hogy nem úszták meg szivárgás nélkül. Miért? Mert nem így tervezték, ám a technikai előzetes verziónak szánt buildben (ami amúgy kizárólag multiplayer!) néhány, a játék sztorijához köthető fájl is ott van. Sajnos ezekben spoilerek találhatóak.

Staten tudja, hogy a fejlesztőknek igazán fájdalmas, ha ebből adódóan szivárgás történik, mert a szivárogtatók mindenkinek elronthatják a történettel kapcsolatos élményeket. Ezért mindenkit arra kért, hogy legyen résen, mert a játék sztorijához köthető spoilerekbe futhat, és ha esetleg látnánk belőlük valamit, akkor ne terjesszük azokat.

Brian Jarrard, a Halo közösségi vezetője szintén a Twitteren írta, hogy a csatornáinkon (itt mindegy, miről van szó: Facebook, Twitter, YouTube… a közösségi médiára utalt) ne osszuk meg az adatbányászatból kinyert tartalmakat, ugyanis valódi kockázat következhet ebből: bizonyos platformokon (pl. YouTube) szerzői jogi, DMCA követeléssel élhet a 343 Industries és a Microsoft, így például ha beszélnénk a sztoriról, akkor ezt törölnék a site-ról. Ha pedig már felraktunk valamit, akkor azt javasolja, hogy töröljük le, mielőtt ők teszik…

A Halo Infinite-ben lesznek botok is. Ez pöppet fontos, mert eddig erre nem volt példa a sorozatban, leszámítva a Halo ODST-vel elstartolt Firefight módot, illetve a Halo 5 módját, a Warzone-t. Így ha például zászlócsatát vívnánk (jó, leírjuk angolul is, így jobban ismerős lehet a név: Capture the Flag, azaz CTF), akkor ezt megtehetjük a gép ellen is.

A botok neve mind 343-mal kezdődik, és van köztük történelmi figura és filozófus is (Parfit, Locke, Hume, Aloysius, Hobbes), ételes, filmes referencia sem marad ki (Cream Corn, Nando, Godfather, Darkstar, Salt Baron, Meowlnir), de más érdekességeket is láthatunk (Free Money, Ritzy, Beard, Hundy).

A Halo Infinite az ősz egyik nagy dobása lesz Xbox Seriesen, Xbox One-on és PC-n.

Forrás: PCGamer, PCGamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu