Halo Infinite: A Halo-rajongók izgatottak: bejelentették a többjátékos bétát és a különleges adást

A várakozásnak vége. A 343 Industries végre megerősítette, hogy mikor kezdődik a régóta várt Halo Infinite többjátékos bétája, és a jó hír az, hogy napokon belül elindul. Néhány szerencsés, aki meghívást kapott a próbaidőszakban való részvételre, már megkapta az e-maileket a béta kezdési időpontjával, amely július 29. és augusztus 1. között zajlik majd.

 

Ebben az első hullámban ” több százezer ” játékos lesz, akik a Halo Insider programon keresztül kértek hozzáférést a bétához, de a szándék az, hogy ” ha minden jól megy „, a rajongók száma a hetek során növekedni fog. „Szeretnénk ésszerű számú játékossal kezdeni, mielőtt sokkal tovább mennénk, de a célunk az, hogy minden jogosult Halo Insider felhasználó játszhasson a Halo Infinite-tel” – számolt be a 343 Industries csapata. Fontos hangsúlyozni, hogy ez egy technikai teszt, amely a játék különböző hardvereken nyújtott teljesítményéről kíván információkat gyűjteni.

„Ne feledjétek, ha most nem titeket választottak ki, ne essetek kétségbe: a jövőben még lesz rá lehetőség” – teszik hozzá az ígéretes Halo Infinite készítői. A hír azonban itt még nem ér véget, hiszen ma egy külön adás lesz a játékról, amelyben a játék „technikai előzetesének első pillantását” láthatjuk, a felelősök pedig beszélnek arról, hogy mit csinálnak, és ha kiválasztják őket, hogyan lehet részt venni ebben a próbaidőszakban. Az adás július 28-án 23:00 órakor kezdődik ( nézd meg a menetrendet országonként ).

Aki elég szerencsés ahhoz, hogy élvezhesse ezt a bétát, az megoszthatja a játékról készült képeket és videókat más felhasználókkal. Azt is megerősítették, hogy ez a béta „néhány hónappal” régebbi lesz, mint az a verzió, amin a 343 Industries jelenleg dolgozik, így a játékosok számíthatnak arra, hogy belefutnak néhány olyan problémába és hibába, amit a fejlesztőcsapat már megoldott volna.

Ha még nem tetted meg, akkor jó eséllyel most is azon gondolkodsz: mit kell tennem, hogy részt vehessek ezekben a Halo Infinite bétákban? A lényeg: Regisztrálj a Halo Insider programba, amely PC-n és Xboxon is elérhető, és teljesen ingyenes. Viszont 18 évesnél idősebbnek kell lenned, és el kell fogadnod egy titoktartási záradékot is, amely kimondja, hogy nem oszthatod meg az adott platformon közzétett felmérésekkel és egyéb információkkal kapcsolatos adatokat, kivéve, ha ezt kifejezetten engedélyezik.

Lehet, hogy minden követelménynek megfelelsz, és felvesznek a Halo Infinite bétaprogramjába, de ez nem jelenti azt, hogy azonnal meghívást kapsz a bétára. A 343 Industries már korábban figyelmeztetett, hogy a játékosokat konkrét célok szerint fogja kiválasztani, így előfordulhat, hogy nem egy hullámban választanak ki, hanem egymást követő hullámokban. Hogy megnyugtassuk a Halo iránti sóvárgásodat, emlékeztetünk, hogy alig néhány hete, az E3 2021 keretein belül bőséges információval rendelkeztünk a Halo Infinite multiplayeréről és annak csatajeleneteiről.

Forrás: Forrás: 3djuegos

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu