Skyrim: 15000 dolláros felszereléssel az igazi játszani!

Egy Skyrim-rajongó több mint 15 ezer dollárt áldozott rá, hogy a lehető legrealisztikusabban játszhasson a játékkal: a VR-eszközöktől kezdve a haptikus ruházatig mindent bevetett, hogy ugyanazt az érzést kapja, mint a főszereplő.

 

A Skyrim az egyik olyan játék, amely az elmúlt években a legtöbb különböző változatban jelent meg; és bármilyen kis idő alatt is játszható, mondjuk reggelizés közben is, amíg megsül a kenyér a pirítóban – a Bethesda még viccelődött is ezzel. De még senki sem volt képes olyan valósághűen játszani a játékot, mint az egyik  felhasználó, egy bizonyos GingasVR, ő ugyanis kihasználta a virtuális valóság előnyeit és egy csomó olyan kütyüt szerzett be, amelyekkel úgy érezheti magát, mint egy igazi sárkányölő.

GingasVR a HTC Vive-ot használja, hogy a Skyrimet olyan módon játssza, ami már önmagában is magával ragadó, de több módot is használ, hogy a játék fizikáját javítsa a saját mozgását nagyobb hűséggel rekonstruáló trackerek segítségével. De nem állt meg itt, hanem egy sor ventilátort is csatlakoztatott, amelyek a helytől vagy az időjárástól függően változtatják a teljesítményüket, hogy könnyebb legyen elképzelni, milyen érzés, amikor egy havas hegyet mászik meg éppen.

@gingasvrPinnacle of gaming ? #vr #virtualreality #LiveFlowSweatDuet #gaming #skyrim #skyrimvr #fallout #oculus #vive #bhaptics #immersion♬ Drive Forever – Tendency Challenge

♬ Drive Forever – Tendency Challenge

Természetesen hangfelismerő modokat is használ, hogy utasításokat adjon az NPC-knek, vagy hogy a mitikus „Fus Ro Dah” segítségével varázsoljon az ellenségre. Emellett mellényt és haptikus karszalagot is visel, amely minden ütést vagy rezgést érzékeltet.Amikor az egészsége alacsony, és vissza kell nyernie azt, a ruházat azt az érzést kelti, ahogy az étel lefelé tart a gyomrába…

Az ultra különleges szett tervezője  azt állítja, hogy több mint 15 000 dollárt fektetett az összes felszerelés megvásárlásába és ezzel a valaha volt legrealisztikusabb Skyrim megalkotásába. GingasVR állítja: minden egyes fillért megért ez az elmélyülés. 

Forrás: 3djuegos

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu