Ariana Grande Fortnite koncertjén a Piggy Smallz, egy Mac Miller tribute és minijátékok is szerepelnek

Elmondjuk, mik láthatóak az  Ariana Grande Fortnite Rift Tour virtuális koncertjén!

 

Tegnap megtartották az Ariana Grande Fortnite turné első koncertjét, ami a zenén túl tele van minijátékokkal és egyéb érdekességekkel!

Az Ariana Grande Rift Tour zenei utazás az amerikai keleti parti időzóna szerint este 6-kor  indult el a Fortnite-ban. Úgy kezdődött, hogy a játékosok néhány pillanatig a térkép közepén lévő óriási anyahajó tetején álltak, mielőtt egy hatalmas hasadék nyílt, ami mindenkit beszippantott. A hasadékon belül egy olyan dolog felé lebegtünk, ami a Fortnite-osított Ariana alvó testének tűnt, aki felébredt, majd kinyújtotta felénk a kezét.

Innen azonnal egy színes, kanyargós versenypályára kerültünk (hasonlít a Super Mario Kart Rainbow Roadjára), és amelyen mi és a többi játékosok körbe-körbe száguldoztunk. Olyan tárgyakba ütközhettünk bele, amelyek kis fényrobbanásokat okoznak, mielőtt egy furcsa, fonalból készült bolygóra/sziklára kerültünk, amelyen fel-le ugrálhattunk, bár ekkor még nem Ariana zenéjére. Furcsa választás, talán előzenekarnak szánták?

Ezután egy repülőgépbe pottyantunk három másik játékossal, egy lila kristályokkal borított óriási szörny körül keringve. Itt szét kellett lőni  a kristályokat és a környező sziklákat pontokat szerezve ezzel, a végeredmény pedig a rövid gamifikált közjáték végeztével jelent meg. A képernyő elsötétült, aztán több tucat Fortnite-játékos jelent meg az ürességben, állva vagy térdelve. Az összetartozás megható bólogatásával lehetett felsegíteni a többi játékost, vagy nekik minket, aztán felcsendült az első dal, a „Raindrops” (és az „Angel cry”). Ezután robbant be csak igazán a koncert,  pasztellszínű szivárványok, felhők, egyszarvú lámák, fényrobbanás, szikrák, végül megjelent az óriási Ariana Grande kristályruhában a slágereit szavalva.

Ariana Grande Fortnite repertoárja ez volt:

  • Raindrops (an angel cried),
  • 7 rings,
  • Be Alright,
  • The Way feat. Mac Miller,
  • R.E.M.,
  • Positions

Körülbelül az esemény felénél kezdődtek a ‘The Way’ nyitóhangjai, miközben Grande Fortnite-verziója egy óriási lépcsőn felemelkedett az égbe. Ez tisztelgés volt a néhai Mac Miller előtt, akivel együtt szerepelt a dalban, és aki körülbelül két évig járt Grande-val.

Miután a zene véget ért, van egy rövid „The Aftermath” nevű pillanat, ahol egy egyszarvú lámán lovagolva próbálhattunk meg  átrepülni a szivárványgyűrűkön – ez ugyanaz a minijáték, ami Grande előadásának ‘R.E.M.’ részében is szerepelt.

Ha te is szeretnéd látni, de lemaradtál volna az Ariana Grande Fortnite Rift Tour debütáló koncertjéről, ne bánkódj, hiszen ezen a hétvégén még van néhány lehetőséged megnézni. A Fortnite Rift Tour oldalán találod a részleteket, hogy mikor láthatod a popsztárt!

Forrás: GamesRadar

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu