Elijah Wood fűszeres csirkeszárnyevés közben azt mondta, hogy szívesen játszana egy GTA-filmben [VIDEO]

MOZI HÍREK – Elijah Wood részt vett a „Hot Ones” internetes műsorban, ahol a Resident Evil filmeket is leszólta.

 

Elijah Wood azon színészek közé tartozik, akiket nem kell bemutatni. A Gyűrűk Urában Frodóként játszott szerepe fémjelezte a karrierjét, és azok, akik ezeken a filmeken nőttek fel, különösen kedvelik őt. Emellett mindig is bevallotta a videojátékok iránti rajongását és érdeklődését; sőt, közreműködött egy virtuális valóság eszközökre készült videojáték elkészítésében.

Most, a videojáték-adaptációk kis- vagy nagyvászonra történő átültetése közepette Elijah Wood bevallotta, melyik lenne az a cím, amelyet a legszívesebben televíziós sorozatban látna megvalósulni. Elijah Wood ezt a Hot Ones című ismert internetes műsorban való részvétel során mondta el, ahol több hírességgel is interjút készítenek, miközben csípős szárnyakat esznek. Sean Evas, a műsorvezető megkérdezte tőle, melyik játék lenne a tökéletes jelölt arra, hogy sorozat legyen belőle, ő pedig nem habozott.

A színész rögtön a GTA filmet említette, pontosítva, hogy nagyon szeretné, ha a GTA Vice City vagy a GTA V, a sorozat eddigi legújabb része alapján készülne. Biztosítja, hogy nagyon szívesen látna ilyesmit. Nem utalt a mitikus Miami Vice-ra, a 80-as években diadalmaskodó sorozatra, amelynek esztétikája közös az említett Vice City-vel. Emellett „panaszkodott” a Resident Evil-filmadaptációkra, hogy nem nagyon hasonlítanak a játékokra, és reményét fejezte ki, hogy a közelgő Resident Evil: Welcome to Raccoon City jobban hasonlít majd rájuk. A színész beszélt a Resident Evil visszatéréséről is, és arról, hogy a horrorjátékok, mint például a Silent Hill, ijesztőbbek, mint a filmek.

Apropó GTA, az elmúlt órákban egyébként különböző információk érkeztek olyan erővel, amelyek szerint idén jöhetnek a GTA 3, Vice City és San Andreas remasterek, bár a Rockstarban nem nyilatkoztak az ügyben.

Forrás: Forrás: 3djuegos

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu