Shin Megami Tensei V: Az új trailer a Nintendo Switch JRPG történetének részleteiről fellebbenti a fátylat [VIDEO]

A Nintendo Switch-exkluzív JRPG: Shin Megami Tensei V bemutatja nekünk a démonok elleni harcért felelős szervezetet.

 

Az Atlus egy új trailerrel lepett meg minket, amely a Shin Megami Tensei V történetére koncentrál. A JRPG-saga ötödik fejezete idén érkezik Nintendo Switchre, a fejlesztők pedig újabb részleteket osztottak meg velünk a történetről. Egy elpusztult és démonok uralta Tokióban kell majd megküzdenünk a természetfeletti lényekkel a kihívásokkal teli, körökre osztott harcok során.

A folytatás története az istenek és az emberek közötti összecsapása körül forog, néhány főszereplővel, akik sem emberek, sem démonok nem lesznek, mindent hajlandóak lesznek feláldozni. A harc mechanikái között különböző hajlamú démonokat kell majd gyűjtenünk, amelyekkel a már klasszikus stílusban harcolhatunk majd a saga során, amit az idei E3 2021-es Nintendo-konferencia trailerében láthattunk.

Az Atlus a legújabb trailerében bemutatta nekünk a Bethel nevű szervezetet, amely a játékban a démonok elleni harcért felel, és amelynek feladata lesz a béke fenntartása Tokióban. További információkért megidézték a Shin Megami Tensei V News Vol. 2-t is, amely egy élő adás lesz a következő héten, és amely új videókat és információkat ígér a játékról.

A Shin Megami Tensei, a saga, amely olyan fontos spin-offokat szült, mint a Persona franchise, 2021. november 12-én érkezik Nintendo Switchre a legújabb exkluzív résszel, spanyol nyelvű szöveggel. A SEGA reméli, hogy a cím sikeres lesz, és hogy a franchise új részének is köszönhetően nagyon jó pénzügyi eredményeket érhet el 2021-ben.

Forrás: Gematsu

 

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu