Yahya Abdul-Mateen II számára „érdekes volt a Mátrix 4-et akkor forgatni, amikor a világ a feje tetejére állt.”

MOZI HÍREK – Yahya Abdul-Mateen II a The Hollywood Reporter címlapján szerepel, amely visszatekint a lenyűgöző hollywoodi felemelkedésére.

 

A színész néhány mellékszerep után leforgatta James Wan Aquamanjét (és a folytatásban is visszatér), Jordan Peele Us című filmjét, a Watchmen-sorozatot, majd Aaron Sorkin Chicago 7 című filmjét, a Nia DaCosta rendezte Candyman remake-et, végül pedig Lana Wachowski eseménydús Mátrix 4 című filmjét, amelyről néhány emléket elmesél a forgatásról, amely a Covid-járvány kellős közepén, 2020 februárja és novembere között zajlott.

Emlékszem, hogy Keanu mondta az első mondatát” – mondja a 35 éves színész. „Felnéztem, és ő ott volt, és azt gondoltam: „A francba, tényleg a Mátrixban vagyok!” Csak Keanu és a hangja volt. És az összes technológia, amit Lana beépített a film elkészítésébe, például ezek a kamerarepertoár, amit még soha nem láttam. Ez annyira ambiciózus. És érdekes volt a Mátrix 4-et akkor forgatni, amikor a világ annyira felfordult, amikor a valóság eltorzult. Még hátborzongató is lehet, ha túlságosan odafigyelsz rá.”

Yahya Abdul-Mateen II nem mond semmit a szerepéről: eljátssza-e az új Morpheust vagy sem? Már hónapok óta pletykálták, hogy Laurence Fishburne már korábban tudatta, hogy a december 15-én bemutatásra kerülő folytatásban nem fogja újra eljátszani a szerepet.

Forrás: Hollywood Reporter

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu