Cyberpunk 2077 Patch 1.3 részletek felfedve

A Cyberpunk 2077 következő nagy patch-je már úton van. Bár megjelenési dátumot még nem kaptunk, a CD Projekt Red megosztotta a részleteket arról, hogy mire számíthatnak a játékosok a következő frissítésben.

 

A patch 1.3 számos frissítést tartalmaz majd a játékmenethez, ezek közül a legjelentősebb a minimap módosításai, amely mostantól egy kicsit jobban ki lesz nagyítva, és több utat mutat majd előre. Ez sokkal kényelmesebbé teszi a vezetést és a navigálást Night Cityben, különösen, ha a játékban inkább gyorsan vezetsz.

A Cyberpunk 2077 következő nagy frissítésében az is csökken, hogy mennyibe kerül a karaktered perkjeinek visszaállítása, így sokkal könnyebben kísérletezhetsz a perkpontokkal anélkül, hogy túl sok következménye lenne a kísérletezésnek. A játékban, ha megbánod, hogy egy perkbe fektettél a karakterednek, akkor a Tabula e-Rasa megvásárlásával visszaállíthatod a felhasznált perk pontokat, ami visszaadja az összes perk pontodat. Amint megérkezik az 1.3-as patch, a tárgy ára 100 000 eurobuckról 13 200 eurobuckra csökken.

Az 1.3-as javítással érkező egyéb változások közé tartozik néhány apró módosítás egy korai játékbeli küldetésen, ahol a játékosok meglátogatják a Clouds-t. Ebben a különleges küldetésben egy privát szobát kapnak, és lehetőségük van arra, hogy intim kapcsolatba kerüljenek egy férfi vagy női szexmunkással.

A javítás mindkét szexmunkás képét megjeleníti egy párbeszéd opcióval a beszélgetés teljes időtartama alatt. Ezzel szemben az 1.3-as javítás előtt mindkét szexmunkás képe rövid időre megjelent a képernyőn, majd eltűnt, ami miatt néhány játékos véletlenül rossz nemet választott. A CD Projekt Red még egy új YouTube-videóban is bemutatta a küldetés finom változását, amelyben egymás melletti jeleneteket hasonlítanak össze.

Az 1.3-as javítócsomag egyike a sok frissítésnek, amelyet a CD Projekt Red a játékhoz a tavaly év végi nehézkes megjelenést követően gördített ki, beleértve a játék eltávolítását a PlayStation Store-ból hét nappal a hivatalos megjelenés után. A játék idén júniusban kerülne újra a PlayStation Store listájára, de a Sony azt tanácsolja az alap PS4-gyel rendelkező játékosoknak, hogy ne játsszák ezt a játékot.

Bár a legutóbbi blogbejegyzés és videó nem hozott nyilvánosságra minden, az 1.3-as javítással érkező változtatást, beleértve azt is, hogy mennyi minden javul az alap PS4 és Xbox One konzolokon játszók általános teljesítményén, a CD Projekt Red holnap további részleteket tervez megosztani egy Twitch-stream-en, amely 9am PT / 12pm ET-kor kezdődik. Az élő közvetítésen várhatóan a Cyberpunk 2077-hez tervezett ingyenes DLC-k közül az elsőt is felfedik.

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu