Itt a ‘Call of Duty: Vanguard’ teaser trailer!

A Call of Duty előzetese a háború sok arcát mutatja be és sejteti, mire számíthatunk a játék csütörtöki leleplezésétől. Már csak egyet kell aludni!

 

Az Activision kiadott egy teaser trailert legújabb címéhez, a Call of Duty: Vanguardhoz, melyben több játszható karakternek tűnő alakot is felfedeztünk. A Call of Duty-nak elég zűrös múltja van, a sorozat a történelmi világháborús játékoktól a modern koron át a futurisztikus korszakokig ugrált, de ez a kampányfelvétel, amelyben harcok, lezuhant repülőgépek és szakadt egyenruhák láthatóak, megerősíti, hogy a franchise a legújabb résznél visszatér egy történelmi korszakba (szerintünk a II. VH-ba – a szerk.)

Bár a trailer kizárólag kampányfelvételeket mutat, mégis titokban marad a játékmenetet, mivel nem mutatnak tényleges lövöldözéseket, mechanikákat vagy konkrét helyszíneket. A Call of Duty a múltban is próbálkozott már azzal, hogy játékai történelmileg pontosak legyenek, de azzal is, hogy elrugaszkodjon a valóságtól, és egy új, fiktív történetet hozzon létre a történelmi tájon belül.

Minden egyes, háború által feldúlt csatatér egy másik, a környezetbe vésett arcba vág, ami valószínűleg arra utal, hogy a játékosok egynél több főszereplőt is irányíthatnak majd a legújabb sztorimódban. Ezzel kapcsolatos további információk valószínűleg még ezen a héten kiderülnek, mivel az új cím világméretű leleplezésére augusztus 19-én kerül sor, a Warzone nevű battle royale játékukon belül.

Az elmúlt években Call of Duty rajongótábor nagy része, valamint a profi játékosok is hangot adtak a nemtetszésüknek a játék „multiplayer matchmaking” rendszerével kapcsolatban, a rangsorolt rendszerrel (illetve annak hiányával), valamint az új, egyedi pályák látszólagos mellőzésével kapcsolatban, mivel a Call of Duty évről évre rengeteg pályát hoz vissza a korábbi címekből. A játékosok várhatóan holnap kapnak képet arról, hogy meghallgatták-e a hangjukat, amikor a hivatalos leleplezés megtörténik.

Nézd meg a Call of Duty: Vanguard leleplezésének teaserét alább:

 

 

Forrás: COLLIDER

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu