Exekiller: új poszt-apokaliptikus nyugati akció-kalandjáték PC-re a lengyelektől

A lengyel Paradark Studio bejelentette az Exekiller-t, egy egyjátékos akció-kalandjátékot, amely egy posztapokaliptikus világban játszódik és amelyben ötvöződik a retro-futurizmus és a western hangulat. A játék PC-re (Steam) jelenik meg.

 

„Rajongunk a westernért és a posztapokaliptikáért, de a sötét sci-fiért, a cyberpunkért és a retro-futurizmusért is – e műfajok keveredéséből született meg az Exekiller” – árulta el a Paradark Studio vezérigazgatója, Amadeusz Wrobel a sajtóközleményben.

Íme egy áttekintés a játékról, a Paradark Studio oldaláról:

20 évvel ezelőtt a Nagy Tűzkatasztrófa a világ nagy részét lángba borította, ami tömeges kihalást, az élet és a Föld pusztulását okozta. Az emberiségnek mindössze 30%-a maradt életben, a Földnek csak néhány pontján lehet élni. Mivel a kormányok csődöt mondtak, a vállalatok vették át az irányítást. A világ káoszba és anarchiába süllyedt. Üdvözöljük New Yorkban, 1998-ban!

Te egy Exekiller vagy, egy futurisztikus fejvadász. A fő célod a S.O.U.L.S – biochip alkatrész begyűjtése, amely információkat gyűjt a tulajdonosáról és egyben irányítja is őt. A chipeket az egyik legnagyobb vállalat gyártja, amely az Új Földet uralja. S.O.U.L.S nélkül egyszerűen nem létezel.

 

 

Főbb jellemzők:

 

Játékosvezérelt történet – Rajtad múlik, hogyan közelíted meg az Exekillert. A döntéseid nem csak a történet alakulását befolyásolják – minden szituációval úgy nézhetsz szembe, ahogy neked tetszik. Döntéseid befolyásolják a történetet, amely rengetegszer újrajátszható!

Fedezz fel egy hatalmas nyitott világot – Az Exekliller világa egyszerre gyönyörű és halálos. Utazz a legkülönfélébb régiókon keresztül a sivatagoktól és kanyonoktól kezdve a halálos autópályákon át a radioaktív mezőkig!

Vadássz törvényen kívüliekre – Megölheted őket, bíróság elé állíthatod őket, vagy szabadon engedheted őket – a választás a tiéd. Használd ki a környezetet és a különböző típusú fegyvereket és kütyüket. Használd a képességeidet/készségeidet, hogy előnyre tegyél szert. Lopakodj el az ellenségeid mellett, vagy dumáld ki magad a bajos helyzetekből!

Állandóan változó környezet – Tapasztald meg a lenyűgöző utazást a poszt-apokaliptikus tájakon, amelyeket drámaian befolyásol a lenyűgöző nappali/éjszakai ciklus, a dinamikus időjárás és a radioaktív napviharok.

Nézd meg a trailert, vagy az első screenshotokat a galériában. Látogass el a hivatalos weboldalunkra!

Forrás: Gematsu.com

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu