Kész őrület! Valaki megcsinálta a Titanic-ot az eredeti Mafia játékban és így néz ki! [VIDEO]

Egy modder kemény 15 évig dolgozott azon, hogy újraalkossa a Titanic-ot az eredeti Mafiában, és máris láthatod, hogyan néz ki! Ez a mod csak a jéghegy csúcsa, és célja, hogy a hajóról szóló történeti küldetéseket adjon hozzá a játékhoz.

 

Ez a története egy szinte végtelen modnak, amellyel egy modder elkezdte újraalkotni a mitikus Titanicot a Mafia-saga első játékában, amely 2002-ben jelent meg. Négy évvel később, 2006-ban egy modder elkezdett dolgozni azon, hogy a hajót beépítse egy olyan kalandba, ahová a helyszín miatt illik. Hosszú fejlesztés után és tizenöt évvel később elérhetővé vált az első rész.

A mod célja, hogy „az egyik legrészletesebb és legpontosabb ingyenes 3D-s újrateremtés legyen, ami valaha készült. ” A játékosok minden más cél nélkül fedezhetik majd fel az egész helyet és annak szegleteit. A jövőben azonban az a cél, hogy a Titanic-on kibontakozó néhány új történeti küldetést hozzanak létre.

Mint az Eurogamer médiumában olvasható, a modot Robin Bogaarts, egy holland tengerészmérnök készíti, aki, mint írják, 15 éve dolgozik a projekten szabadidejében, és most elkészült az első részével. Bár a Titanic-nak vannak olyan elemei is, amelyek még nem készültek el, gyakorlatilag az egészet, kívül és belül is részletesen felfedezhetjük.

Ha szeretnéd letölteni a modot és kipróbálni magad is, akkor íme a letöltéshez szükséges link. Ne feledjétek, hogy nemrég jelent meg a Mafia remake-je, tesztünket itt olvashatjátok.

Forrás: Eurogamer

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu