Christian Bale egy drogcsempész prédikátort fog játszani a Veszélyes élet egyházában

MOZI HÍREK – A Thor: Szerelem és mennydörgés és A sötét lovag színésze, Christian Bale lesz a producere és főszereplője a Veszélyes élet egyháza (The Church of Living Dangerously) című igaz történet alapján készült filmnek.

 

Christian Bale lesz a producer és a főszereplő, aki John Lee Bishop elítélt prédikátort alakítja a A veszélyes élet egyháza (The Church of Living Dangerously) című filmben. A Sötét lovag és a Thor: Szerelem és mennydörgés színészétől nem idegen az igaz életből vett szerepek elvállalása, hiszen karrierje során számos ilyen szerepet vállalt, többek között Werner Herzog Mentőakció hajnalban, Michael Mann Közellenségek, David O. Russell American Hustle című filmjében, legutóbb pedig James Mangold Ford V. Ferrari című filmjében. Bale híresen nagy hullámokat kavart, amikor 120 kilót fogyott A gépész szerepéhez, majd Christopher Nolan Batman Begins című filmjének főszereplője lett, mindössze hat hónappal a forgatás befejezése után.

Bale azóta is fogyott vagy hízott a szerepek kedvéért, és minden alkalommal extrém intézkedésekhez folyamodott, hogy úgy nézzen ki, ahogy kell. Erőfeszítései szakmailag talán jó szolgálatot tettek neki: 2011-ben Oscar-díjat kapott Dicky Eklund alakításáért David O. Russell A harcos című filmjében, 2019-ben pedig Golden Globe-ot a Vice című filmért. Mióta levette Batman gúnyáját Christopher Nolan A sötét lovag trilógiája után, Bale rendkívül elfoglalt maradt, és a következő projektjei között szerepel a Thor: Szerelem és mennydörgés és David O. Russell legújabb, cím nélküli filmje Margot Robbie és John David Washington főszereplésével.

Most egy újabb projekttel bővülhet Bale gazdag színészi portfóliója: A veszélyes élet egyháza című filmmel, amely a Vanity Fair azonos című cikkén alapul. A Deadline szerint Bale a producer és főszereplője a valós sztori alapján készült filmnek, melynek a főhőse John Lee Bishop, egy oregoni prédikátor, aki élő állatokkal és színpadiassággal tarkított, show-szerű prédikációiból gazdagodott meg, mielőtt mindent elveszített, és egy mexikói kartell számára csempészett drogot és ő maga is drogfüggő lett. Bishop végül lebukott, és öt év börtönre ítélték. A film forgatókönyvét Charles Randolph írja, aki Oscar-díjat kapott egy másik igaz történetért, amelyben Bale is szerepelt, a The Big Short című filmért. A projektnek még nem jelentették be a rendezőjét.

Ez ismét egy megfelelő szerepnek hangzik Bale számára, tekintettel a hasonló témájú filmekre, amelyekben a sokoldalú színész játszott. Bale-t mindig is vonzották a kihívást jelentő szerepek, amelyek közül sokszor a fizikai megjelenését is meg kell változtatnia, néha igen drámai módon. Legutóbb Bale-t borotvált fejjel és karcsú testalkattal láthattuk Taika Waititi Thor: Szerelem és mennydörgés című filmjében, Gorr, az isteni mészáros szerepében – legalábbis egyelőre a forgatáson. Egyelőre nem tudni, hogy A veszélyes élet egyháza című filmben Bale-nek ismét meg kell-e tennie ezeket a lépéseket, de az igazi John Lee Bishopról készült képek alapján elég esélyes, hogy jó pár kilót fel kell ismét szednie.

Forrás: Collider

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu