Blasphemous folytatás érkezik 2023-ban , új DLC-t jelentettek be

Két nagy ingyenes DLC után a Blasphemous, a Souls-szerű akció-platformer még idén, 2021-ben megkapja az utolsó frissítést.

 

A fő történethez tartozó DLC frissítés még idén, 2021 decemberében érkezik, ismét teljesen ingyen, akárcsak az előző két frissítés, ez is elérhető lesz minden fő konzolplatformra és PC-re. Ezzel a hírrel egy másik meglepetés bejelentés is történt az idei Gamescomon, mégpedig az, hogy a Blasphemous folytatásán dolgozik a The Game Kitchen, amely valamikor 2023-ban fog megjelenni.

A szimpla bejelentésen és a fejlesztők nyilatkozatán kívül nem sok mindent árultak el:

„Annyira izgatottak vagyunk, hogy végre bejelenthetjük, hogy elkezdtük a Blasphemous folytatását, a közösség olyan sok szeretetet mutatott az első játék iránt, és alig várjuk, hogy többet is megoszthassunk, amikor csak lehet!” – áll a The Game Kitchen közleményében.

A DLC és a folytatás teaser trailerét alább nézhetitek meg:

Forrás: IGN

Spread the love
Avatar photo
Bence is a Senior Staff Writer for our site. He is an avid gamer, that enjoys all genres, from Indie to AAA games. He mostly plays on the PS4 or on the laptop (since some indies get a preview build there faster). Loves obscure Japanese games that no one else dares to review on this site.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu