Gotham Knights: új grafika és dátum is van már

Batgirl, Nightwing, Red Hood és Robin: a főszereplők a Gotham Knights promóciós kulcsgrafikáján.

 

A DC FanDome már a sarkon jár, és mivel a játékot 2020-ban ugyanezen az eseményen mutatták be, a rajongók már várták az új kiadásról szóló híreket. Nos, végre a Warner Bros. Games megerősítette, hogy október 16-án, szombaton este 7-kor exkluzív újdonságokat élvezhetünk a DC FanDome idei bemutatóján.

A bejelentést egy lenyűgöző illusztráció kísérte, amelyen a Batman család tagjait láthatjuk, akikkel Gotham veszélyes utcáit járhatjuk majd. Robin, Nightwing, Batgirl és Red Hood szerepébe bújhatunk, akiknek Batman halála után az lesz a feladatuk, hogy megvédjék Gotham-et a félelmetes gonosztevőktől.

 

 

A Gotham Knights egy eredeti történet lesz, amely a DC Batman-univerzumában játszódik. A bűnözés által feldúlt városban a szuperhősök új csoportjának a város legsötétebb rejtélyeit kell megoldania, legyőzve a gonosztevőket és újraértelmezve saját elképzelésüket a Sötét Lovagról. A Gotham Knights 2022-ben jelenik meg PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X|S-re, a játék kooperatív játékmenetét pedig a DC-univerzum egy másik nagy ígéretével, a Suicide Squad: Kill the Justice League-gel közös megjelenési évre tervezik.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu