Érkezik A könyvelő 2., Ben Affleck és Jon Bernthal visszatérnek!

Gavin O’Connell, A könyvelő rendezője elmondta, hogy most kötötték meg a szerződést a folytatásról, amelyben Ben Affleck és Jon Bernthal is visszatér. Hogy pontosan mikor, azt még persze nem lehet tudni, de innen már nincs Visszaút…

 

Gavin O’Connor rendező szerint a The Accountant 2 szerződéseit hivatalosan is megkötötték. A Bill Dubuque által írt és O’Connor által rendezett A könyvelő főszereplői Ben Affleck, Anna Kendrick, J.K. Simmons, Jon Bernthal, Jeffrey Tambor és John Lithgow. A film megjelenésekor nagy kasszasiker volt, így a folytatás szinte elkerülhetetlennek tűnt.

Már 2017 óta lehetett hallani arról, hogy a film készítői elindították a folytatást, de azóta csak lassan haladtak a dolgok. A státuszáról szóló nagy frissítésben O’Connor azt mondta, hogy mostanra véglegesítették a szerződéseket, ami azt jelenti, hogy A könyvelő 2. a jelek szerint tényleg jó úton halad a bemutató felé. Sajnos A visszaút rajongói számára a rendező azt is megerősítette, hogy az a film nem kap folytatást, ellentétben A könyvelővel. A CinemaBlend ReelBlend podcastjából:

„Nem lesz Visszaút folytatás, de a Könyvelő folytatását megcsináljuk. Szó szerint most zártuk le szerződéseket. Újra megcsináljuk A könyvelőt.”

 

 

Trilógiát szeretnének belőle

 

Ami még jobb, O’Connor szerint a terv az, hogy Ben Affleck és Jon Bernthal is visszatérnek, hogy újra eljátsszák az első filmben játszott szerepüket. Az eredeti filmben Bernthal karakteréről, Braxtonról kiderül, hogy Affleck Christianjának rég elveszett testvére, így várhatóan sokkal nagyobb szerepet kap A könyvelő 2-ben. Az első folytatás terve mellett O’Connor azt is elmondta, hogy már vannak ötletei a harmadik részhez, és a második részt már A könyvelő 3-at szem előtt tartva fogják fejleszteni. Ahogy a filmrendező magyarázta:

„Mindig is szerettem volna hármat csinálni, mert mi, a másodikban többet fogunk foglalkozni… a bátyját is be fogjuk építeni a történetbe. Szóval Bernthalnak több képernyőideje lesz a második részben. A harmadik film pedig, én úgy hívom, hogy az „Esőember szteroidokon hízlalt változata”. A harmadik film a két testvérről fog szólni, erről a furcsa párosról..”

2019-ben Affleck egy Collider-interjúban a folytatás lehetőségét is felvetette, bár nem volt teljesen biztos benne, hogy ez végül megtörténik. Akkor világossá tette, hogy nyitott arra, hogy egy folytatásban újra eljátssza ezt a szerepet, és megjegyezte, mennyire élvezte a közös munkát O’Connorral. Azt is elmondta, hogyan beszélgettek a lehetséges irányokról, hogy merre induljon a következő film.

 

ben_affleck_the_accountant2

 

„Igen, remélem. Nagyon szeretném” – mondta Affleck arra a kérdésre, hogy lesz-e folytatás.Beszéltünk a stúdióval, és úgy tűnt, hogy érdekli őket, és felvetették a témát, úgyhogy szeretnénk megcsinálni. Szerintem jó móka lenne. Imádom Gavint, imádom a filmet, amit vele csináltam. Nagyszerű élmény volt, és imádtam a karakterét A Könyvelő-ben. Biztosan nyitott lennék rá.”

A könyvelő 2. részével kapcsolatban nem sok mindent árultak el, így egyelőre nem tudni, mikor kezdődhet a forgatás, és mikor kerülhet a mozikba. Mindenesetre a rajongók számára, akik már alig várják, hogy többet láthassák Afflecket és Bernthalt A könyvelő 2-ben, ez egy fantasztikus új hír arról, hogy hol tart és hogy merre szeretne tovább fejlődni a projekt.

Forrás: CinemaBlend

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu