A könyvelő új barátja

MOZI HÍREK – A könyvelő-t (The Accountant, hazai bemutató: október 27.) a múlt héten mutatták be az Egyesült Államokban, és a film rögtön a toplista csúcsán kezdte a pályáját.

Főszereplőjét, a zseniális könyvelőt és autista maffiózót alakító Ben Affleck-et azonban nem csak erről a filmről kérdezgetik mostanában az újságírók, hiszen nemsokára következik az alkoholtilalom idején játszódó maffiafilmje, Az éjszaka törvénye (Live by Night, hazai bemutató: 2017 januárja), és a hírek szerint jövő nyáron már forgatja az új Batman-filmjét, amely valószínűleg 2018-ban kerül a mozikba.

De A könyvelő-beli partnerét, J. K. Simmonst is erről faggatják folyton. Sokáig az terjengett a neten, hogy a thriller forgatása közben lett olyan jóba Affleckkel, hogy eljátszhatja Gordon rendőrfőnököt a képregény-megfilmesítésben. Ennek a pletykának köszönhető az a videóüzenet is, melyben Anna Kendrick (szintén Affleck partnere A könyvelő-ben) mindent megtesz azért, hogy Robin lehessen. De a tények makacs dolgok, és Affleck ragaszkodik hozzájuk:

A könyvelőt másfél évvel ezelőtt forgattuk – magyarázta türelmesen újságíróknak a színész/rendező/producer. – Addigra Zack Snyder már megegyezett Simmonsszal, hogy ő lesz Gordon rendőrfőnök. Úgyhogy minden fordítva történt: örültem, hogy A könyvelő készítése közben összebarátkoztam vele, és csak utána leszek a rendezője. Jól kijöttünk egymással, szóval, örülök, hogy újra együtt fogunk dolgozni. De a Batmanben remélhetőleg szövetségesek leszünk, és nem utánam nyomoz majd.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu