Ghost of Tsushima: frissítették a rókákat, így még imádnivalóbbak!

A Ghost of Tsushima frissítése új animációkat tartalmaz kedvenc szentélyvezetőinkről. Nem csak a rókák, mi is eldobtuk magunkat!

 

A Ghost of Tsushima Director’s Cut alig néhány hete jelent meg, és ezzel együtt számos újdonságot fedeztek fel a játékosok. Ezek közül az egyik a játék megjelenése óta Tsushimán átutazó szamurájok kedvenc állatával, a rókákkal kapcsolatos. A Sucker Punch által megosztott adatokból már láthattuk, hogy a cím első évfordulója után a játékosok több mint 55 millió rókát simogattak meg.

A CanYouPetTheDog nevű Twitter-fiók teljes egészében annak szenteli magát, hogy ellenőrizze, mely videojátékos állatokat lehet megsimogatni, illetve melyek viselkednek úgy, mint a háziállataink, és ugyanez a fiók fedezte fel azokat az új animációkat is, amelyeket a Sucker Punch a rókákhoz épített be a játékba.

 

 

Az új animációknak köszönhetően a rókák imádnivaló kis ideges táncot járnak, amikor meg akarják őket simogatni, és a hátukra is fekszenek, így megsimogathatjuk a hasukat és a mellkasukat, a szamurájunk játékosan válaszolhat is egy aranyos kis mancsjátékkal. Andrew Goldfarb közösségi média kommunikációs menedzser a tweetre reagálva bevallotta, hogy szerinte ez volt eddig a legjobb frissítés.

 

 

A játék többek között abban az országban volt a legnépszerűbb, ahol játszódik: Japánban a Ghost of Tsushima Director’s Cut nagyszerű fogadtatásban részesült a megjelenésekor. Ha többet szeretnél megtudni, akkor olvasd el a Ghost of Tsushimáról szóló játéktesztünket is!

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu