Új Jurassic Park videojáték a láthatáron

A Universal bejegyeztette a Jurassic World Primal Ops védjegyét.  Egyelőre azonban ennél alig tudunk többet a blockbuster filmsorozat új előretöréséről.

 

Ha már hiányoltad a Jurassic Park-univerzum további kalandjait, akkor szerencséd van. A Universal City Studios néhány nappal ezelőtt bejegyeztette a Jurassic World: Primal Ops videojátékokban való felhasználásra vonatkozó védjegyét, további részleteket azonban nem közöltek az egységről vagy a megjelenésről.

A bejegyzés a Trademarkia nevű szerzői jogi keresőoldalon, valamint a Justia Trademarks nevű oldalon is látható, amely – mint a PCGamesN emlékeztet – már tavaly is elég sikeresen előremozdította a Jurassic World Aftermath című produkció bemutatását, amely végül nemrég az Oculus Quest 2-ben debütált.

 

 

Akkoriban egyértelmű volt, hogy az Aftermath egy virtuális valóság eszközökre szánt játék lesz, de nem a Primal Ops, amely mobil és/vagy konzolos kiadás lehet. További információkra még várnunk kell, hogy biztosat tudjunk, bár a franchise legközvetlenebb jövőjét a Jurassic World Evolution 2 jelenti. A parkmenedzselős cím a GamesCom 2021-en már megjelenési dátummal és trailerrel is jelen volt.

Miről szólhat a Primal Ops? A The Gamer elméletileg a név miatt taktikusabb megközelítésre, esetleg akcióra is hajthat, de egyelőre, ismételjük, csak találgatásoknak és pletykáknak van helye… Végül pedig: a Jurassic World: Dominion c. film a tervek szerint 2022 közepén kerül a mozikba.

Forrás: ScreenRant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu