Call of Duty: Vanguard: a követlező bétatesztre készül a Sledgehammer [VIDEO]

Ezúttal már nem csak a PlayStationösök számára lesz nyitott a kapu, továbbá nem csak a Champion Hill játékmód lesz tesztelhető a második világháborúba visszatérő Call of Duty-ban.

 

A Call of Duty blogján olvashatunk a következő bétatesztről, ami két hétvégéből áll majd. Az elsőben ismét csak a PlayStation 5-ösök és a PlayStation 4-esek játszhatnak (és ők is csak akkor, ha előrendelték a játékot) magyar idő szerint szeptember tizedikétől szeptember tizenharmadikáig (este héttől este hétig). A digitális előrendelők számára automatikus hozzáférés lesz, akik pedig egy bolti példányt rendeltek elő, a blokkon megtalálják a korai hozzáféréshez szükséges kódot, vagy emailben kapják meg azt.

Ha megvan a kód, egy Activision (Blizzard) fiókba bejelentkezve itt lehet érvényesíteni. A hétvége során visszatér a Champion Hill, de most egy új fegyverkészlettel. Három új Vanguard pálya is érkezik (Hotel Royal, Red Star, Gavutu), három, eddig ismert játékmód (Team Deathmatch, Domination, Kill Confirmed) is belép, és lesz egy újabb is, aminek Patrol a neve.

A 20-as szintet elérő bétázók a Call of Duty: Vanguardban és a Call of Duty: Warzone-ban is kapnak egy fegyver tervrajzot (utóbbi esetében akkor, amikor az új pálya az év folyamán megjelenik, előbbinél pedig a játék megjelenésekor). A Call of Duty: Mobile-lal játszók pedig a béta vége után nem sokkal megkapják Arthur Kingsley-t. A hét során a béta tartalmáról még fognak közölni részleteket, de a lényeget már itt is elárulták nekünk.

A második hétvége már a cross-play béta lesz, amiről a jövő hét folyamán még több részletet fognak közölni. Platformtól függően szeptember 16-ától 18-áig (ismételten este héttől hétig) fog tartani. Mivel cross-play, már biztosan bevonják az Xbox konzolokat és a PC-seket is.

A Call of Duty: Vanguard november ötödikén fog megjelenni PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re (Battle.net), PlayStation 4-re, illetve Xbox One-ra. Biztosan idén is rekordokat fog döntögetni a franchise.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu