Lost Judgement Demo itt van! Mondhatni!

A Lost Judgement, a Yakuza Spin-off játék folytatása, a Judgement, most megjelent egy demó, de van egy bökkenő!

 

A demó csak PlayStation 4-re és PlayStation 5-re érhető el a japán PlayStation Store-ban. Támogatja azonban az angol, koreai, egyszerűsített és hagyományos kínai nyelvi lehetőségeket.

A folytatás 2021 decemberében játszódik, és két nagy helyszínt, Kamurochót és Ijinchót mutatja be, a főhős szerepében pedig ismét Takayuki Yagami tér vissza. Három harci stílus lesz benne, a Crane – amely a tömegkontroll technikákat használja, és a Tiget, amely az egy az egy elleni összecsapásokra alkalmas; most egy harmadik technikával, a Snake-vel bővül, amely az ellenség elleni ellentámadásokra a legjobb.

A demóból minden előrehaladás átvihető az alapjátékba, így ott folytathatjuk, ahol a demóban abbahagytuk. A demó lehetővé teszi, hogy a játékos megtapasztalja az új nyomozati és harcrendszereket.

A Lost Judgment szeptember 24-én jelenik meg világszerte PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Ez lehet az utolsó a Judgment sorozatból is, ha hinni lehet a pletykáknak, mivel Takuya Kimura ügynöksége nem akarja a PC-s portot, és egyéb nehézségek merültek fel Johnnyék (az ügynökség) és a Sega között.

Remélhetőleg ez nem így van, de ha sajnos így van, akkor reméljük, hogy a Lost Judgement egy nagy durranással távozik!

 

 

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Bence is a Senior Staff Writer for our site. He is an avid gamer, that enjoys all genres, from Indie to AAA games. He mostly plays on the PS4 or on the laptop (since some indies get a preview build there faster). Loves obscure Japanese games that no one else dares to review on this site.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu