Bayonetta 3: nem a PlatinumGames dönti el, mikor lehet megmutatni!

Ez valahol logikus is: a Bayonetta 3 játék finanszírozásáért nem a japán stúdió a felelős, hanem az egyik konzolgyártó cég (aki már a második rész esetében is állta a cechet).

 

Kamiya Hideki korábban (még januárban) azt mondta, hogy valamikor az év folyamán látni fogjuk a Bayonetta 3 játékot, és erről anno mi is beszámoltunk. A Bayonetta alkotója (azért mást is létrehozott: Okami, Viewtiful Joe, The Wonderful 101…) a VGC-nek beszélt arról, hogy mégis mi a csudáért van még mindig elég súlyos hírzárlat Cereza körül (ez volna ugyanis Bayonetta kisasszony valódi neve; és a kifejezés sem túlzás: 2017 végén láttunk egy teaser trailert, és azóta konkrétan semmit).

Kamiya szerint nem arról volt szó a januári kijelentésében, hogy valami ki fog jönni 2021 folyamán, de ha van egy megadott év, akkor történnie kellene valaminek. Legutóbb azt mondta, hogy bár mindenki a Bayonetta 3 miatt kérdezi őket, azt nyilatkozta, hogy talán egy kis ideig el kellene feledkezni a játékról. Neki ezen az állásponton kell lennie, mert végül mégsem ők határoznak arról, hogy mikor és mit lehet nyilatkozni a Nintendo Switch-exkluzív játékról, ami így már közel négy éve fejlesztés alatt áll.

Tudja, hogy mindenki arra vár, hogy megmutathassák a Bayonetta 3-at, és a PlatinumGames maga is a kiadásra vár. Mindenki, aki ezen a projekten dolgozik, eléggé büszke rá. Mindenki azt szeretné, hogy láthassuk, amin a stúdió tevékenykedik. A rajongókkal együtt tehát a japán stúdió is a Bayonetta 3 játék bemutatására vár. Kamiya szeretné, ha mindenki éljenezné őket, ahogy a célegyenesre fut a stúdió.

Ez akkor egy eléggé érdekes szituáció, mert a PlatinumGames meg akarja mutatni, hogy min dolgoznak, de a Nintendo miatt erre nincsen lehetőség. Akkor a nagy N mégis mire vár? Furcsa ez a helyzet, de talán már joggal állíthatjuk, hogy ezt túlzottan korán jelentették be. Ha idén nyáron erősítik meg, a helyzet merőben más lenne.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu