Age of Empires 4 – Nyílt stressztesztet mindenkinek!

Az Age of Empires 4 a jövő hónapban, október 28-án jelenik meg, de a teljes megjelenés előtt a Microsoft lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egy hétvégén keresztül kipróbálják a játékot egy stresszteszt keretében.

 

Az Age of Empires 4 a középkorban fog játszódni, és a megjelenéskor nyolc civilizációval fog rendelkezni, amelyek a következők: az Angolok, a Kínaiak, a Mongolok, a Delhi Szultánság, a Franciák, az Abbászida-dinasztia, a Szent Római Birodalom és az Oroszok.

A teszt során az angol, a kínai, a Szent Római Birodalom és az Abbászida-dinasztia civilizációi öt különböző térkép mellett lesznek elérhetőek.

A stresszteszt most pénteken, szeptember 17-én 10 órakor kezdődik (PT, 1 óra ET, 18 óra UK), és szeptember 20-án, hétfőn 10 órakor (PT, 1 óra ET, 18 óra UK) kezdődik.

A cél a szerverek és a rendszerek skálatesztelése a játék megjelenésére való felkészülés jegyében, mivel a játék a Game Passon fog megjelenni, így a teljes megjelenéshez mindennek stabilnak kell lennie. Emellett a teszt nem lesz meghívó mögötti kapu. A stresszteszt build az Xbox Insider Hub alkalmazásban vagy a Steamen lesz elérhető. A játékosok attól függetlenül részt vehetnek majd a stresszteszten, hogy insiderek-e vagy sem.

Ez egy többjátékos fókuszú stresszteszt, de a játékosok egyéni lobbik létrehozásával az AI ellen is játszhatnak majd. Továbbá azok a játékosok, akik részt vettek az augusztusi zárt bétában, változásokra számíthatnak, amelyek közül néhány a következő: a kamera távolságának módosítása, amely nagyobb láthatóságot tesz lehetővé a képernyőn. Az angol és a kínai civilizációt is kiegyensúlyozták, és a fejlesztőcsapat kijavította a vizuális, hang, gazdaság és játékbeli beállításokat érintő hibákat is.

Az Age of Empires 4 2021. október 28-án lesz elérhető PC-n, a Steamen és a Game Passon.

Forrás: VG247

Spread the love
Avatar photo
Bence is a Senior Staff Writer for our site. He is an avid gamer, that enjoys all genres, from Indie to AAA games. He mostly plays on the PS4 or on the laptop (since some indies get a preview build there faster). Loves obscure Japanese games that no one else dares to review on this site.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu