Alan Wake Remastered: itt a PC-s gépigény!

Alan Wake Remastered esetében olyan funkciókat, mint az ultrawide képernyő támogatás, Nvidia DLSS, FOV csúszka és még sok mást is megerősítettek PC-re. A telepítési helyigény 36 GB.

 

A Remedy Entertainment egy új GYIK-et dobott ki az Alan Wake Remasteredhez, amelyben részletezi a különböző konzolverziók teljesítményét és felbontását, valamint megerősíti az ingyenes korábbi és a jelenlegi generációs frissítéseket. Megerősítette továbbá a játék első napi javítását is, amely a mozgóképeket javítja majd „néhány más aprósággal” együtt. Más fizetős tartalmat jelenleg nem terveznek.

PC-specifikus funkciókat is felfedtek, mint például az ultrawide képernyő támogatás (bár az előre renderelt vágóképek továbbra is 16:9-esek lesznek), az Nvidia DLSS (amely támogatja a Quality, Performance, Balanced és Ultra-Performance beállításokat) és olyan beállításokat, mint a FOV Slider, és a HBAO+ Nvidia Ambient Occlusion technológia. Ami a követelményeket illeti, egy Intel Core i5-3340, Nvidia GeForce GTX 960 (vagy ennek megfelelő AMD) 2 GB VRAM és 8 GB RAM a minimum.

Az ajánlott követelmények közé tartozik egy Core i7-3770, GeForce GTX 1060 (vagy azzal egyenértékű AMD) 4 GB VRAM-mal és 16 GB RAM-mal. A szükséges telepítési hely körülbelül 36 GB. Az Alan Wake Remastered október 5-én jelenik meg Xbox Series X/S, Xbox One, PS4, PS5 és PC platformokra. További részletekért nézzetek vissza a theGeekre az elkövetkező hetekben.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu