Call of Duty: Vanguard: a korábbi banhammer ebben is érvényes lesz!

Ha az utóbbi egy-két évben csaltunk volna valamelyik Call of Duty-ban, nem jelenti azt, hogy tiszta lappal indulhatunk az idei felvonásban.

 

Sőt, kb. sehogy sem. Többen is arra panaszkodtak, hogy a Call of Duty: Warzone-ban csaló játékosok (akiknek a fiókját, esetleg teljes egészében a hardverét is kitiltották) a Call of Duty: Vanguarddal sem tudnak játszani. Az Eurogamer írt arról, hogy több fórumon és közösségi médiafelületen is képek bukkantak fel a tiltásokról.

Aki a tiltás után csatlakozni próbált a Sledgehammer Games bétájába, egy hibaüzenetet kaptak (nem sikerült a csatlakozás; véglegesen kitiltották őket a Call of Duty: Vanguard szervereiről). Ez nem hoax: a Call of Duty-val kapcsolatban az egyik legmegbízhatóbb site, a CharlieIntel is megerősítette a Twitteren, hogy a free-to-play Call of Duty battle royale-ból kitiltották játékosokat a Call of Duty: Vanguardból már most, jó előre kirúgták őket, és aki a csalásokra szakosodott Discord-szervereken vagy fórumokon érdeklődik… nos, tudja, hogy miért.

A hardveres tiltással nem lehet ugye mondjuk a PlayStation 5-ünkön soha többet új fiókot regisztrálni, de akinek több platformja van, ki tudja oldalazni ezt a trükköt, Az Activision Blizzard természetesen nem nyilatkozott erről, de az biztos, hogy a kitiltott játékosok most dühösek.

A Twitteren egy illető a Call of Duty: Modern Warfare-ben és a Call of Duty: Warzone-ban is csalt, és emiatt a Call of Duty: Vanguardból ki lett tiltva, és ő ennek tudta nélkül költött hatvan eurót egy játékra. Legalább azt elvárta volna a kiadótól, hogy erről előre tájékoztasson mindenkit. Bár a csalással nem értünk egyet, a felháborodásával igen: vajon mennyi pénzt keresett az Activision Blizzard a kitiltott játékosok vásárlásain?! Ez tényleg nem valami fair.

A Call of Duty: Vanguard november 5-én fog megjelenni PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re (Battle.net), PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Csak nem a csalóknak.

Forrás: PSL

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu