Menu

Call of Duty: Vanguard: a korábbi banhammer ebben is érvényes lesz!

Ha az utóbbi egy-két évben csaltunk volna valamelyik Call of Duty-ban, nem jelenti azt, hogy tiszta lappal indulhatunk az idei felvonásban.

 

Sőt, kb. sehogy sem. Többen is arra panaszkodtak, hogy a Call of Duty: Warzone-ban csaló játékosok (akiknek a fiókját, esetleg teljes egészében a hardverét is kitiltották) a Call of Duty: Vanguarddal sem tudnak játszani. Az Eurogamer írt arról, hogy több fórumon és közösségi médiafelületen is képek bukkantak fel a tiltásokról.

Aki a tiltás után csatlakozni próbált a Sledgehammer Games bétájába, egy hibaüzenetet kaptak (nem sikerült a csatlakozás; véglegesen kitiltották őket a Call of Duty: Vanguard szervereiről). Ez nem hoax: a Call of Duty-val kapcsolatban az egyik legmegbízhatóbb site, a CharlieIntel is megerősítette a Twitteren, hogy a free-to-play Call of Duty battle royale-ból kitiltották játékosokat a Call of Duty: Vanguardból már most, jó előre kirúgták őket, és aki a csalásokra szakosodott Discord-szervereken vagy fórumokon érdeklődik… nos, tudja, hogy miért.

A hardveres tiltással nem lehet ugye mondjuk a PlayStation 5-ünkön soha többet új fiókot regisztrálni, de akinek több platformja van, ki tudja oldalazni ezt a trükköt, Az Activision Blizzard természetesen nem nyilatkozott erről, de az biztos, hogy a kitiltott játékosok most dühösek.

A Twitteren egy illető a Call of Duty: Modern Warfare-ben és a Call of Duty: Warzone-ban is csalt, és emiatt a Call of Duty: Vanguardból ki lett tiltva, és ő ennek tudta nélkül költött hatvan eurót egy játékra. Legalább azt elvárta volna a kiadótól, hogy erről előre tájékoztasson mindenkit. Bár a csalással nem értünk egyet, a felháborodásával igen: vajon mennyi pénzt keresett az Activision Blizzard a kitiltott játékosok vásárlásain?! Ez tényleg nem valami fair.

A Call of Duty: Vanguard november 5-én fog megjelenni PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re (Battle.net), PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Csak nem a csalóknak.

Forrás: PSL

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu