A Pokémon-játékkártyák jönnek az okostelefonokra

A Pokémon Trading Card Game hivatalos, ingyenesen játszható mobilalkalmazást kap TCG Live néven, amellyel a játékosok először okostelefonon élvezhetik az epikus kártyajátékot.

 

A TCG Live először Kanadában fog megjelenni 2021 végén, majd később világszerte PC-re és Macre is elindul, és a cross-platform játék is lehetővé válik. A játékban paklikat lehet majd építeni, napi kihívásokban részt venni, és akár online is harcolni más játékosok ellen

Jelenleg is elérhető Pokémon Trading Card Game, például Pokémon TCG Online app Ipadre. Valójában az ott elért eredmények átkerülnek ebbe az új alkalmazásba is zökkenőmentesen.

Hogy a játékosok hogyan szereznek majd új kártyákat ehhez az alkalmazáshoz? A játék honlapján a következőket olvashatjuk: „Állíts össze egy kiterjedt kártyagyűjteményt, amiből szórakoztató és izgalmas paklikat építhetsz. Új kártyákat többek között kódkártyák beolvasásával, játékon belüli booster csomagok vásárlásával és napi küldetésekben való részvétellel adhatsz hozzá„.

A napi kihívások lehetővé teszik a játékos számára, hogy kozmetikai avatár opciókat és egyéb testreszabási lehetőségeket oldjon fel.

A Pokémon TCG főnöke, Barry Sams a következőket nyilatkozta: „Ahogy visszatekintünk a Pokémon 25 csodálatos évére, ismét eszünkbe jut, hogy a Pokémon Trading Card Game mindig is a franchise egyik erős pillére volt, és a fiatal és veterán edzők egyaránt szerették. A Pokémon TCG Live kéz a kézben jár majd a rajongók által ismert és szeretett táblás verzióval, és üdvözli a digitális játék új korszakát, ahol az Edzők világszerte együtt játszhatnak, függetlenül attól, hogy melyik platformot részesítik előnyben„.

Reméljük, hogy az indulás zökkenőmentesen zajlik majd, és a játékosok a világ minden táján együtt játszhatják majd az egyik legrégebbi modern kártyajátékot.

 

Forrás: Eurogamer

Spread the love
Avatar photo
Bence is a Senior Staff Writer for our site. He is an avid gamer, that enjoys all genres, from Indie to AAA games. He mostly plays on the PS4 or on the laptop (since some indies get a preview build there faster). Loves obscure Japanese games that no one else dares to review on this site.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu