A Phasmophobia Anniversary Update egyjátékos móddal bővül

A Phasmophobia immár egy éves, és a szellemvadász játék most kapott néhány remek frissítést az Anniversary Update segítségével, amely mostantól egyjátékos módot is tartalmaz.

 

A Phasmophobia egy online multiplayer szellemvadász játék, amelyben elhagyatott kísérteties helyekre mész a barátoddal, és különböző célokat próbálsz teljesíteni. Emellett próbáld meg túlélni a szellemeket, akik nem biztos, hogy szeretik, ha te és a barátaid ilyen bizonyítékokat próbáltok gyűjteni, és ha elkapnak, kitörik a nyakadat.

A játék tavaly vált népszerűvé, miután a halloweeni időszakban számos streamer játszotta a játékot, és a COVID-19 lezárása is segítette a játék népszerűségét. Számos nagyszerű funkcióval rendelkezik, például VR-támogatással, helyalapú hanggal, valamint hangtorzítással, amikor a karaktered walkie-talkie-jába beszélsz.

Az évfordulós frissítéssel a játék szerverekhez való csatlakozás nélkül, szólóban is játszható, így a játékosok egyedül is elkerülhetik a gonosz szellemeket. Továbbá a naplót is átdolgozták és könnyebben használhatóvá tették, és mostantól lehetővé teszi a játékosok számára, hogy a talált bizonyítékokat áthúzzák és a beállításokat megváltoztassák az oldalain.

A szerződésekkel kapcsolatos frissítések azt jelentik, hogy a bukás esetén a kapott nyereményt a szint kiválasztott nehézségi fokának megfelelően díjazzák, míg ha elbukod a pályát mostantól megmutatja, hogy milyen típusú szellem volt a szinten. Új betűtípusok is bekerültek a játékba több olyan nyelvhez, ahol hiányoznak a karakterek, és a VR némító gombja minden kontroller esetében szünetgombnak lett átképezve.

A frissítés részeként a főmenü is kapott egy kis átalakítást, és mostantól buli témájú. Remélhetőleg az idei Halloweenre egy még jelentősebb frissítés is megjelenik.

 

Forrás: IGN

 

Spread the love
Avatar photo
Bence is a Senior Staff Writer for our site. He is an avid gamer, that enjoys all genres, from Indie to AAA games. He mostly plays on the PS4 or on the laptop (since some indies get a preview build there faster). Loves obscure Japanese games that no one else dares to review on this site.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu