Alan Wake Remastered – érkezhet a Nintendo Switch-re

Az Alan Wake Remastered pletykák csak nem akarnak leállni, és egy újabb munka bukkant fel egy boltos szivárgásnak köszönhetően ismét.

 

Az Alan Wake Remastered hivatalosan PS5-re, Xbox Series X/S-re, PS4-re, Xbox One-ra és PC-re jelentette be az Epic Games exkluzívan, egy esetleges Nintendo Switch portról azonban eddig nem esett szó.

A Brazil Minősítő Testület ugyanis az Alan Wake Remastered Nintendo Switch portjának listáján szerepel. A frissítés 2021. szeptember 20-án történt a besorolással kapcsolatban, a weboldalról készült screenshotot pedig itt nézheted meg:

 

Alan Wake Remastered - Lehet hogy jön a Nintendo Switchre

 

Bár a Nintendo Switch nem a legerősebb konzol az összes közül, a Nintendo és a fejlesztők úgy próbálják megkerülni a Nintendo Switch-tel kapcsolatos teljesítményproblémákat, hogy felhős verziókat kínálnak a játékukból.

Sőt, a Remedy Entertainment egyik korábbi játéka a Nintendo Switch-en is megtalálható Cloud verzióban, ami a Control, és elég jól fut abban a verzióban. Vannak ugyan problémái, de erről a bejelentésről itt olvashatsz.

Hivatalos bejelentés sem a kiadótól, sem a fejlesztőktől nem érkezett, de ahogy ezek a szivárgások az Alan Wake-kel kapcsolatban mennek, csak idő kérdése, hogy mikor lesz hivatalos.

Az Alan Wake Remastered jövő hónapban, október 5-én jelenik meg, így még van idő a hivatalos bejelentésre a Switch porttal kapcsolatban.

 

Forrás: VGC

Spread the love
Avatar photo
Bence is a Senior Staff Writer for our site. He is an avid gamer, that enjoys all genres, from Indie to AAA games. He mostly plays on the PS4 or on the laptop (since some indies get a preview build there faster). Loves obscure Japanese games that no one else dares to review on this site.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu