Itt az első hivatalos kép a The Last of Us tévésorozatról

MOZI HÍREK – A Naughty Dog végre kiadta az első hivatalos fotót az HBO készülő The Last of Us forgatásáról, amelyen Joel és Ellie látható.

 

Korábban már írtunk róla, hogy a Last of Us első évada jó úton halad, és a forgatás jövőre, 2022-ben fejeződik be. Neil Druckmann a korábbi beszámolók alapján még egy-két epizódot is rendez, most pedig megérkezett az első hivatalos fotó a tévésorozatról; nézzétek meg alább:

 

 

Pedro Pascal és Bella Ramsey, amint a távolba néznek, és egy lezuhant repülőgép van előttük egy dombon. Sajnos a kép nem túl sok, és csak hátulról mutatja a karaktereket, de legalább tudjuk, hogy a tévésorozat során végig autentikus videojátékos kinézetükben lesznek a szereplők.

A sorozatot jelenleg a kanadai Albertában forgatják, és állítólag epizódonként „nyolc számjegyű” költségvetéssel számolnak. A Naughty Dog tegnap hozta nyilvánosságra a képet, hogy megemlékezzen a franchise éves The Last of Us napjáról. Remélhetőleg a következő hónapokban még több hír érkezik a tévésorozattal kapcsolatban, talán még több forgatási fotó vagy akár egy trailer.

Forrás: Eurogamer

Spread the love
Avatar photo
Bence is a Senior Staff Writer for our site. He is an avid gamer, that enjoys all genres, from Indie to AAA games. He mostly plays on the PS4 or on the laptop (since some indies get a preview build there faster). Loves obscure Japanese games that no one else dares to review on this site.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu