A Marvel’s Avengers ezen a héten érkezik az Xbox Game Pass-ra konzolra és PC-re

A Marvel’s Avengers, amely a Square Enix egyik legnagyobb problémás megjelenése volt 2020-ban, a héten megjelenik az Xbox Game Pass-ra konzolra és PC-re.

 

A játék most csütörtökön, szeptember 30-án csatlakozik az Xbox Game Passhoz – jelentette be a Microsoft, és az előfizetők Xbox konzolokon, PC-n és mobileszközökön is hozzáférhetnek majd a játékhoz az Xbox Cloud Gaming segítségével.

„Minden Xbox Game Pass-tagsággal rendelkező játékos megtapasztalhatja a teljes játékot és az összes, a megjelenés utáni hősünket és küldetésünket” – nyilatkozta Hunter Wolfe, aki a fejlesztő Crystal Dynamics közösségi koordinátora.

A Game Pass verzió tartalmazni fog mindent, ami jelenleg is elérhető a játékban, hősöket, küldetéseket, sőt, még a War for Wakanda bővítményt is, amely egy új hőst, ruhákat, ellenségeket, új történeti tartalmat és még egy új felfedezésre váró környezetet is elérhető lesz játékosok számára. Az egyetlen tartalom, amit az Xbox és PC játékosok nem kapnak meg, az a Spider-Man tartalom, mivel az PlayStation exkluzív – arról a hírről itt olvashatsz.

Ha eddig kerülted a Marvel’s Avengers-t az ára miatt, akkor most itt az ideje, hogy belevágj és kipróbáld a játékot, hogy kiderüljön, neked való-e vagy sem.

Forrás: VGC

Spread the love
Avatar photo
Bence is a Senior Staff Writer for our site. He is an avid gamer, that enjoys all genres, from Indie to AAA games. He mostly plays on the PS4 or on the laptop (since some indies get a preview build there faster). Loves obscure Japanese games that no one else dares to review on this site.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu