Duke Nukem-féle mentalitással készül a The Last of Us multiplayer-bemutató

The Last of Us: Factions néven futó többjátékos szegmens/önálló játék leleplezését.

 

De miért a Duke Nukem-mentalitás? Ezt egyszerűen meg lehet válaszolni: a Duke Nukem Forever esetében anno a 3D Realms azt mondta, hogy „when it’s done”, azaz majd akkor adják ki a játékot, amikor elkészülnek vele. Nos, hasonló érzésünk támadt a The Last of Us multiplayer elemével kapcsolatban: ez ugyebár kimaradt a tavaly nyáron megjelent The Last of Us Part II-ből, és most „a pajkos kutyák” röviden is, de tájékoztattak minket a weboldalukon, hogy mi is a helyzet vele.

A stúdió most is ezen dolgozik, és a csapat látja is, hogy milyen sokan akarnak multiplayerezni, vagy legalább ezzel kapcsolatban fejleményeket hallani. Most csak annyit tudnak elmondani, hogy imádják, amit fejlesztenek, és idő kell az ambiciózusnak nevezett projekthez, és majd akkor fogják megmutatni azt, ha erre készen állnak. Ugye, hogy ez kb. ugyanaz a reakció, amit két évtizede a 3D Realms is ellőtt…?

A Naughty Dog a The Last of Us Part II óta növelni kezdte az ott dolgozók számát, és most több, multiplayerrel kapcsolatos állásajánlatuk van errefelé, és ha van valaki, aki szerintünk erre hivatott, akkor győzzük meg, hogy dobjon be egy jelentkezést a stúdiónak. Persze innen, a tengeren túlról nem olyan egyszerű csak úgy kirepülni az Egyesült Államok nyugati partjára, de ez mindegy is. Neil Druckmann amúgy megosztotta a Twitterén az első képet a The Last of Us HBO-sorozatból (Pedro Pascal = Joel, Bella Ramsey = Ellie).

És már az európai PlayStation Gear oldalon is elérhető a The Last of Us Part II gitárjának replikája, amit a Taylor gyártott, típusa pedig Model 314ce. A jó névhez borsos ár is dukál, ugyanis 2060 angol fontot kóstál. Forintban ez kb. 861 ezer lenne, úgyhogy vámmal és miegyébbel lazán hét számjegyűbe fordulhat az összeg, azaz több mint egy millió forintot is elkölthetünk, mire meglesz a gitár. (Egy alap Model 314ce 1700 font, ami 710 ezer forint… úgyhogy a felár a Sony-adó.) Van egy kisebb, mini gitár is Ellie tetoválásának dizájnjával, de ez is 630 font (263 ezer forint).

Úgyhogy ez nem olcsó mulatság.

Forrás: WCCFTech, VG247

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu