Új részletek a Dying Light 2 Stay Human-ről: játékmenet, zene és egy új hős

Mindezt a játékkal kapcsolatos hírekre fókuszáló Dying 2 Know websorozat új adásában mondták el a Dying Light 2 Stay Human-ről.

 

 

Dying 2 Know, ez a címe a websorozatnak, amely rendszeresen szállítja a ropogós új tudnivalókat a Dying Light 2 Stay Human kapcsán, a sorozat negyedik epizódja most jelent meg. A korábbi epizódokban már elmondták mi minden változott a házi készítésű fegyverek s a túlélés lehetőségei frontján, most viszont terítékre került az is, hogy hogyan is kell elképzelnünk a játék új, nyitott világát, hogy a döntéseink hogyan hatnak majd ki a játékra, illetve hogy hogyan néz ki az új hősünk.

Az egyik fontos új karaktert Rosario Dawson alakítja, a neve Lawan, őt olyan alkotásokban láthattuk már, mint a The Mandalorian vagy a Sin City. Ő és Aiden – a játék főhősének – története a sztori alatt összefonódik majd.
Ehhez jön még néhány extra infó, melyet a Dying 2 Know új epizódja lőtt el, ilyen például az is, hogy döntésekre kényszerülünk majd, melyek súlyos kihatással lehetnek túlélésünk helyszínére, a városra, s általuk akár ismét meggyúlhat a remény szikrája egy új civilizáció feltámasztására.

 

 

A show alatt szintén nagy szerep jutott a játék zenéjének. Érdekes pillanat volt, amikor az Abbey Road studios helyszínére kalauzoltak el minket, ahonnan videóban jelentkezett a játék zenéinek felvételén ügyködő zenekar. Ez a zenei stúdió arról is híres egyébként, hogy olyan nagy nevek használták már, mint a The Beatles, a Pink Floyd és a U2. Az Abbey Road Studios-nál végzett rengeteg munka gyümölcse lett a játék főtémája is, a Run, Jump, Fight is, azaz a Fuss, ugorj és harcolj című mű. A zeneszerző, Olivier Derivière a London Contemporary Orchestra-val szoros együttműködésben dolgozott a játék zenéjén. Mindezen információk mellett a fejlesztők kitértek arra is, hogy mi is volt az eredeti vízió a játék zenéjével, mi állt a munka fókuszában.

Hacsak nem halasztják el ismét, úgy február 4-étől már tolhatjuk is a Dying Light 2 Stay Human-t PC-n, PS4-en, PS5-ön, Xbox One-on, Xbox Series X | S-en és Nintendo Switch-en. Utóbbi platform játéka a felhőből fut majd.

 

Forrás: 3DJuegos

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu