Menu

Új részletek a Dying Light 2 Stay Human-ről: játékmenet, zene és egy új hős

Mindezt a játékkal kapcsolatos hírekre fókuszáló Dying 2 Know websorozat új adásában mondták el a Dying Light 2 Stay Human-ről.

 

 

Dying 2 Know, ez a címe a websorozatnak, amely rendszeresen szállítja a ropogós új tudnivalókat a Dying Light 2 Stay Human kapcsán, a sorozat negyedik epizódja most jelent meg. A korábbi epizódokban már elmondták mi minden változott a házi készítésű fegyverek s a túlélés lehetőségei frontján, most viszont terítékre került az is, hogy hogyan is kell elképzelnünk a játék új, nyitott világát, hogy a döntéseink hogyan hatnak majd ki a játékra, illetve hogy hogyan néz ki az új hősünk.

Az egyik fontos új karaktert Rosario Dawson alakítja, a neve Lawan, őt olyan alkotásokban láthattuk már, mint a The Mandalorian vagy a Sin City. Ő és Aiden – a játék főhősének – története a sztori alatt összefonódik majd.
Ehhez jön még néhány extra infó, melyet a Dying 2 Know új epizódja lőtt el, ilyen például az is, hogy döntésekre kényszerülünk majd, melyek súlyos kihatással lehetnek túlélésünk helyszínére, a városra, s általuk akár ismét meggyúlhat a remény szikrája egy új civilizáció feltámasztására.

 

 

A show alatt szintén nagy szerep jutott a játék zenéjének. Érdekes pillanat volt, amikor az Abbey Road studios helyszínére kalauzoltak el minket, ahonnan videóban jelentkezett a játék zenéinek felvételén ügyködő zenekar. Ez a zenei stúdió arról is híres egyébként, hogy olyan nagy nevek használták már, mint a The Beatles, a Pink Floyd és a U2. Az Abbey Road Studios-nál végzett rengeteg munka gyümölcse lett a játék főtémája is, a Run, Jump, Fight is, azaz a Fuss, ugorj és harcolj című mű. A zeneszerző, Olivier Derivière a London Contemporary Orchestra-val szoros együttműködésben dolgozott a játék zenéjén. Mindezen információk mellett a fejlesztők kitértek arra is, hogy mi is volt az eredeti vízió a játék zenéjével, mi állt a munka fókuszában.

Hacsak nem halasztják el ismét, úgy február 4-étől már tolhatjuk is a Dying Light 2 Stay Human-t PC-n, PS4-en, PS5-ön, Xbox One-on, Xbox Series X | S-en és Nintendo Switch-en. Utóbbi platform játéka a felhőből fut majd.

 

Forrás: 3DJuegos

Spread the love

theGeek TV

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu