Nocsak! Csak nem egy Fortnite-film várható az Epic Games-től?!

MOZI HÍREK – Az Epic Games tanulmányozza egy Fortnite-film elkészítésének lehetőségét. A vállalat szórakoztatóipari részleget akar létrehozni, és audiovizuális tartalmak gyártását tervezi.

 

A Fortnite már régóta nem csak egy battle royale játék. Az ingyenesen játszható cím gyakorlatilag teljesen megváltoztatta nemcsak az Epic Games, hanem a „videojátékok, mint szolgáltatás” (game-as-a-service) történetét is. Egy igazi társadalmi jelenséggel állunk szemben, amely évek óta egyre inkább megerősödött, és mindenféle eseményeket és együttműködéseket is kínál – némelyik közülük egészen meglepő.

Emiatt a gépezet folyamatosan fejlődik, és most már azt is tudjuk, hogy újabb lépéssel mehet tovább. Ahogy a The Information megtudta, az Epic fontolóra venné egy szórakoztató részleg létrehozását, amelynek révén audiovizuális tartalmakat állíthatnának elő. Pontosabban a forrás arról is beszél, hogy a tervek között egy jövőbeli Fortnite film is megtalálható.

Ha a Fortnite-film valósággá válik, akkor ez egy erős lökés lenne, amely tovább erősíthetné a Fortnite brandet új piacokon. Emellett a videojátékos filmek teljes erőbedobással térhetnek vissza a nagyvászonra, hiszen nemrég találkozhattunk a Super Mario film szereplőgárdájával is, mely filmet a Nintendo 2022 karácsonyán akarja megjelentetni.

Eközben az Epic továbbra is küzd az Apple-lel való konfliktusának következményeivel, melyek miatt mindkét vállalat bíróság elé került ezekben a hónapokban. Ez a pereskedés szintén a Fortnite miatt indult, amely talán még öt évig nem tér vissza az almás ökoszisztémába.

(A kép természetesen csak illusztráció.)

Forrás: The Information

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu