Ez egy igazi végtelen történet: újabb The Walking Dead spin-off sorozat jön!

MOZI HÍREK – A The Walking Dead írója, Channing Powell lesz a showrunner.

 

Az AMC Networks ma bejelentette, hogy zöld utat adott egy vadonatúj, a The Walking Dead sorozaton alapuló spin-off sorozatnak, a Tales of The Walking Deadnek. A hat epizódból álló sorozatot várhatóan jövő év elején kezdik el gyártani, és 2022 nyarán mutatják be az AMC+ és az AMC csatornákon.

A készülő sorozat egy antológiasorozat lesz, amely ugyanabban az univerzumban játszódik majd, mint a képregény és a televíziós nagyhatalom. Minden egyes epizód egyórás, önálló történeteket fog elmesélni, amelyek mind a korábban bemutatott, mind a teljesen új karakterekre összpontosítanak. A cél egy olyan sorozat létrehozása, amely lehetőséget adhat új történetek elmesélésére és új karakterek bemutatására a The Walking Dead világában. Channing Powell, aki a The Walking Dead és a Fear the Walking Dead írója és producere volt, lesz a showrunner.

„Ez a sorozat, sokkal inkább új perspektívákat és ötleteket mutat majd fel, mint bármelyik másik a The Walking Dead univerzumban, – olyan történeteket elevenít meg, amilyeneket eddig még nem meséltünk” – mondta Scott M. Gimple, a The Walking Dead univerzum tartalomért felelős vezetője. „Nagyon örülök, hogy Channing tanácsadója lehetek, és minden lehetséges módon segíthetek abban, hogy ezek az új elképzelések valósággá váljanak a televíziózás legjobb rajongói számára.”

„A The Walking Dead rajongójaként kezdtem, és végül egy olyan sorozat showrunnereként végeztem, amely remélhetőleg az egyik legegyedibb spin-offja lesz” – mondta Powell. „Ez őrület, és nagyon hálás vagyok az AMC-nek és Scottnak, amiért támogattak engem és az íróimat, miközben toltuk, húztuk és piszkáltuk ennek az univerzumnak a határait, hogy valami újat és váratlant hozzunk, miközben remélhetőleg továbbra is ápoljuk azt, amit a törzsközönség annyira szeretett a zászlóshajó sorozatban”.”

„A The Walking Dead egy olyan sorozat, amely televíziós történelmet írt, és szenvedélyes és rendkívül elkötelezett rajongók seregét vonzotta” – mondta Dan McDermott, az AMC Networks és az AMC Studios eredeti programozásért felelős elnöke. „Nagyon sok lehetőséget látunk a gazdag és lebilincselő történetmesélés széles skálájára ebben a világban, és a Tales of the Walking Dead epizódos antológiaformátuma rugalmasságot biztosít számunkra ahhoz, hogy a meglévő rajongókat szórakoztassuk, és egyben belépési lehetőséget kínáljunk az új nézők számára, különösen a streaming platformokon. Láttuk ennek a formátumnak a vonzerejét olyan televíziós klasszikusoknál, mint a The Twilight Zone és nemrégiben a Black Mirror, és izgatottan várjuk, hogy ezen az új módon, ennek a nagyon egyedi és magával ragadó világnak a hátterében kapcsolatba léphessünk a rajongókkal.”

A Tales of The Walking Dead 2022-ben debütál az AMC+ csatornán. A készülő spin-off sorozat első plakátját az alábbi tweetben láthatjátok:

Forrás: Deadline

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu