Black Adam ütős trailer és kulisszaktitkok a fekete ruhás „félistenről” egyenesen a DC FanDome-ról! [VIDEO]

MOZI HÍREK – Nézd meg az első felvételeket a Black Adamról egyenesen a DC FanDome 2021-ről!

 

A Warner Bros. most tette közzé az első felvételeket Jaume Collet-Serra rendező Black Adam című filmjéhez, melynek főszerepében Dwayne Johnson alakítja antihősünket, aki az Amerikai Igazság Társasága ellen veszi fel a harcot. Nézd meg a szuperhősök Piszkos Harryjét (mit várhatsz egy 5000 évig börtönben ülő szuperhőstől?) a film nyitójelenetének néhány felvételén, amelyet The Rock tweetelt a DC FanDome-on tartott premier után.

Jaume Collet-Serrának pontos elképzelése volt The Rockról Black Adam szerepében: „Miután épp most csináltam egy romantikus kalandvígjátékot, ami nagyon könnyed volt, nagyon vonzott, hogy Dwayne sötét verzióját kapjam meg. Gyakorlatilag Clint Eastwooddá változtatnám egy westernben. Azt gondoltam: ‘Olyan vagy, mint a szuperhősök Piszkos Harryje’. Nem kellett meggyőznöm az embereket arról, hogy én vagyok a megfelelő erre a filmre, mint a Dzsungelkirándulás esetében. Ez olyan, mint amit Liammel [Neesonnal] csináltam, ez a keményfiús antihős, akinek szíve van. A világ nem fekete-fehér. A világ szürke zónákban van, így szükséged van ezekre az emberekre, akik meglovagolják ezt a szürke zónát.”

A Black Adam főszerepében Dwayne Johnson alakítja a címszereplőt. Black Adam az egyiptomi istenektől nyeri képességeit. A projekt további szereplői: Aldis Hodge (Underground, A láthatatlan ember) mint Hawkman, Noah Centineo (To All the Boys I Love Before, Charlie angyalai) mint Atom Smasher, Quintessa Swindell (Trinkets, Euphoria) mint Cyclone, Sarah Shahi (The L Word, Sex/Life) mint Adrianna Tomaz és Pierce Brosnan (GoldenEye, Halj meg máskor!) mint Doctor Fate. Uli Latukefu (Young Rock), Marwan Kenzari (The Old Guard, Aladdin) Mohammed Amer (Ramy), James Cusati-Moyer (Prodigal Son), Bodhi Sabongui (Legends of Tomorrow) szintén szerepet kapott egyelőre ismeretlen szerepekben. Hodge, Centineo, Swindell és Brosnan az Amerikai Igazság Társaságának tagjait alakítják.

 

View this post on Instagram

 

therock (@therock) által megosztott bejegyzés

A Black Adam július végén készült el, és a stáb által elvégzett kemény munka megünnepléseként egy érzelmes Dwayne Johnson mutatta meg elismerését, és osztotta meg az Instagramon a következő felirattal: „Megtisztelve és büszkén mondhatom, hogy ez a BLACK ADAM hivatalos lezárása Sok évvel ezelőtt tudtam, hogy a lehetőség számomra, hogy megcsináljam a FEKETE ÁDÁM-ot, egy EGYszer a karrieremben esemény lesz. Igazi megtiszteltetés volt számomra, hogy több mint 1000 briliáns és éhes filmes és történetmesélő stábbal vállvetve hozhattam életre a BLACK ADAM néven ismert antihőst. Ez volt a legnehezebb munka és a legkeményebb szellemi és fizikai megterhelés egész karrierem során. Megérte. Minden. Perce. Szeretlek titeket. Köszönöm mindenkinek. És még találkozunk az úton. Most menjetek, szórakozzatok egy kicsit azzal a 10,000 dolláros csekkel???????? A DC UNIVERZUM hatalmi hierarchiája változik. Black Adam#themaninblack”

Emellett megosztott egy klipet is, amelyben ő és a lánya egy imádnivaló videóban nézik meg a Black Adam promóját. Dwayne Johnson Instagram-posztjának képaláírása így szólt: „Reggeli Black Adammal. Tia eléggé megszállottja lett a fekete ruhás férfinak, és ellentétben Mauival a Moanából, Tia tényleg azt hiszi, hogy Black Adam és apuci egy és ugyanaz. Még mindig bele van zúgva @prideofgypsies Aquamanbe.”

 

View this post on Instagram

 

therock (@therock) által megosztott bejegyzés

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu