Talán nem is „csoda”, hogy jön a Wonder Woman 3 Gal Gadot főszereplésével

MOZI HÍREK – Patty Jenkins és Lynda Carter a DC FanDome legutóbbi rendezvényén megerősítették, hogy már dolgoznak a Wonder Woman 3-on.

 

A készítők megerősítették, hogy Wonder Woman 3 már hivatalosan is produkciós fázisba lépett, és a rendező ismét Patty Jenkins lesz, valamint a sztárok Gal Gadot és Lynda Carter (az eredeti Wonder Woman) is főszerepet kapnak. Jenkins, aki eddig a Wonder Woman-franchise mindkét filmjét rendezte, a DC FanDome legutóbbi rendezvényén erősítette meg a hírt. „Szuper izgatottak vagyunk a Wonder Woman 3 miatt. Gal (Gadot) nagyon bosszús, hogy nem lehet itt, hiszen most ő a világ legelfoglaltabb embere, három kisgyerekkel és forgatással” – árulta el Jenkins.

Ami Lynda Cartert illeti: ő az 1970-es évekbeli Wonder Woman-sorozatban játszotta a címszereplő hősnőt, és az 1984-es Wonder Woman stáblistájának közepén Asteria szerepében is feltűnt. Carter továbbra is titokzatosan beszélt a DC folytatásról, valószínűleg arra célozva, hogy karaktere, egy legendás amazon harcos, aki egykor hatalmas szárnyas páncéllal rendelkezett, szerepelni fog a Wonder Woman 3-ban.

„Ez sokkal több, mint egy képregényfigura, ez egy igazi „eszme”!” – mondta Carter a Wonder Woman karakteréről az eseményen, a színésznő pedig láthatóan nagyon lelkesedik a DC ikonjáért. „Ami azt illeti, írtam egy dalt neked és Galnak az eredeti dalszöveg alapján. A címe ‘Human and Divine’, és Wonder Woman szerelméről szól.”

Gal Gadot DC-s szuperhősnőjeként utoljára a tavalyi Wonder Woman 1984 című filmben láthatta a közönség, amelyben Diana Prince az USA és a Szovjetunió közötti hidegháború csúcspontjának korszában élt. A folytatásban Diana nem egy, hanem mindjárt két félelmetes ellenféllel kerül összetűzésbe Barbara Ann Minerva, azaz a Gepárd és a titokzatos médiamogul: Maxwell Lord személyében. Ha ez még nem lenne elég, Diana újra találkozik egykori szerelmével, Steve Trevorral, aki rejtélyes körülmények között tért vissza a halálból.

Bár a folytatást a kritikusok (vagy éppenséggel néhány DC-rajongó) nem fogadta túl jól, köszönhetően néhány… „megkérdőjelezhető” kreatív döntésnek, várható volt, hogy a Warner Bros. visszahozza Patty Jenkinst, hogy befejezze a 2017-ben elkezdett trilógiát. Bár a cselekmény részletei egyelőre titokban maradnak, Jenkins korábban már utalt a folytatás egyik egyértelmű csúcspontjának, a Kristen Wiig főgonosz Barbara Minervának, vagyis Cheetahnak a lehetséges visszatérésére. „Megvan az okom arra, hogy kétértelművé tegyem, és szerintem nem is egyértelmű, hogy mi a nézőpontja [mindarról], ami a Wonder Woman 84-ben történt” – mondta Jenkins Cheetah esetleges visszatéréséről.

Forrás: Deadline

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu