Hány autó lesz a Gran Turismo 7-ben? Itt a válasz erre az új trailerben! [VIDEO]

A fejlesztők célja, hogy a motorsport történelmét végigjárva sokféle autó legyen a játékban.

 

Minden autóversenyzésért rajongó rajongót vonzhat már a Polyphony Digital következő része, hiszen a Gran Turismo 7 trailerei a közösség nagy részét sikerült lenyűgözniük. A nagy gondossággal fejlesztett cím, amely a grafikai és játékmenetbeli részletek mellett akár 400 autót is tartalmaz majd, amelyeket a játékos újrateremthet a motorsport történetének egyes részeit képviselő járművekkel.

Ugyanez a tényt a fejlesztő is egy videón keresztül erősíti meg, amely tiszteleg a járművek gyűjtése előtt, mely egy olyan hobbi, amely az alkotó Kazunori Yamauchi szerint a vezetés szeretetének része. Egy érzés, amelyet a felhasználók digitálisan fejleszthetnek majd a közelgő Gran Turismo 7 és a sokféle autó révén, amelyekkel az aszfalton száguldozhatnak.

Ezzel a videóval a Polyphony-nak továbbra is az a célja, hogy visszaszerezze a Gran Turismo népszerűségét, amely sokat veszített a Gran Turismo Sport megjelenése óta, amelyből olyan funkciókat örökít majd meg a hetedik rész, mint az állandó internetkapcsolat. A Sony által bemutatott első videót néhány ígérettel egészítették ki, illetve egy részletes bemutatóval, amelyben megtudhatjuk. hogy milyen különböző megközelítéseket találunk majd a Gran Turismo 7-ben.

A felhasználók tehát 2022. március 4-től PS4-en és PS5-ön is megtapasztalhatják a Gran Turismo 7 által kínált vezetési élményt. A Polyphony igyekszik helyrehozni a franchise megtépett hírnevét, így remélhetőleg az autók szerelmeseinek tökéletes részt kapnak majd, és ismét élmény lesz majd a volán mögé ülni, és a játékban is megcsodálni az új verdákat.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu