Call of Duty Vanguard: az Activision megoldotta a tárhelyproblémát

Az Activision új, hatékonyabb textúra streaming technológiát vezet be PC-n, PS5-ön és Xbox Series-en. Ez az újítás akár a felére is csökkentheti a játék tárhelyigényét.

 

Az elmúlt néhány évben a Call of Duty-játékokat a nagyközönség azzal kritizálta, hogy túl sok helyet foglalnak a merevlemezen. Az Activision tisztában volt a panaszokkal, és hivatalos csatornáin keresztül bejelentette, hogy jelentősen csökkentette a franchise következő részének, a Call of Duty: Vanguardnak a telepítéséhez szükséges tárhelyet PC-n, PS5-ön és Xbox X Series X|S-en.

 

 

„Jó hír a merevlemezek számára mindenhol: a Vanguard telepítési mérete jelentősen kisebb lesz, mint a korábbi Call of Duty-kiadványoknál látott” – jelentette be a háborús akciósorozat Twitter-profilja. „Arra számítunk, hogy az új textúrastreaming-technológia 30%-50%-kal csökkenti a PC-k és a következő generációs konzolok merevlemezein szükséges szabad helyigényt.”

 

 

Jelenleg az Activision hivatalosan még nem osztotta meg a Call of Duty: Vanguard hivatalos telepítési követelményeit a különböző kompatibilis eszközökön. Amit tudunk, az a Microsoft által megosztott letöltési méret az új COD-hoz Xboxon: 92,54 GB. Összehasonlításképpen: a Call of Duty: Black Ops Cold War megjelenésekor 136 GB-ot igényelt a játék a Microsoft új generációs konzolján.

A Call of Duty: Vanguard néhány nap múlva, november 5-én kerül a boltokba PC-re, PS5-re, PS4-re, Xbox X|S Series-re és Xbox One-ra.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu