Samurai Slaughter House: már egy újgenerációs PlayStation VR 2-es játék készül!? [VIDEO]

A Tab Games meglepett bennünket: bejelentettek egy PlayStation VR-os játékot: a Samurai Slaughter House-t, de ez nem a 2016-os headsetre fog megjelenni, hanem a következő generációs PSVR-ra (is) készül!

 

A zárójeles is szó nem véletlen: az Oculus… Meta Quest 2-re is készül (itt még szokni kell, hogy ki fogják vezetni a brandet Mark Zuckerbergék…), és az új, hivatalos névvel még nem rendelkező PlayStation VR mellett a PC-sek is átélhetik majd, így pl. egy Valve Index, egy HTC Vive, vagy egy Oculus/Meta Rift segítségével is átélhetjük a stílusos akció-kaland műfajú játékot, amiben könnyebb RPG-s elemek is lesznek, nem beszélve a nyílt világról. Szövetségeseket is találhatunk, aztán emberekkel és mitikus lényekkel is küzdhetünk, írja a Tab Games a Twitteren.

Egy hivatalos jellemzés is befutott. Ebben azt írja a stúdió a Samurai Slaughter House-ról, hogy fizikaalapú harci játékról van szó, amihez egy Metroidvania-stílusú nyílt világ, egy teljes értékű történet, illetve NPC-kkel való interakciók lesznek a könnyedebb RPG-s részek mellett. Lopakodhatunk, lehetünk kreatívak, vagy akár nyers erővel is kiiktathatjuk ellenfeleinket. A nagy, nyílt világot az animék, a mangák, illetve a brutális Sengoku-kor (a hadakozó fejedelemségek kora; 1467-1615) inspirálták.

Embereket, démonokat, illetve a japán folklórból származó lényeket tehetünk kardvégre a nyílt világban, ahol a városokat felfedezhetjük, beszélhetünk az NPC-kkel, vásárolhatunk, eladhatunk tárgyakat, elsődleges és mellékküldetéseket is vállalhatunk, megpihenhetünk egy szállóban, tárgyakat kraftolhatunk, vagy a napszakváltást is kivárhatjuk. Ha erős partner áll az oldalunkra, az jó, ha pedig érdekes figura, akkor talán nem. Sok fegyvertípus is lesz, így nem csak kardozhatunk, hanem bottal is üthetjük ellenfeleinket, vagy hozzájuk vághatunk valamit, esetleg láncalapú védelmi eszközt is bevethetünk.

A Samurai Slaughter House jelenleg nem rendelkezik megjelenési dátummal. PlayStation VR 2-re, Oculus/Meta Quest 2-re, illetve PC-s VR headsetekre fog megjelenni. A nagy meglepetés itt az, hogy ilyen nyíltan egy indie stúdió előállt egy játékával, és bátran bemondta, hogy igen, a Sony hardverére is készül. A stúdiót itt támogathatjuk Patreonon.

Forrás: PlayStation Lifestyle

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu