A Red Dead Redemption 2 Arthur Morganja és a The Last of Us Joelje együtt dolgoznak egy videójátékon

Vagyis a karaktereket alakító színészek, Roger Clark (Red Dead Redemption) és Troy Baker (The Last of Us) posztoltak egy fotót, amelyen motion-capture ruhában láthatjuk őket.

 

 

Kemény hónapok ezek a Red Dead Redemption mögött álló Rockstar vagy a The Last of Usszal világhírre szert tevő Naughty Dog rajongói számára. Ekkora kassza- és közönségsikerek után jogos, ha az embert igencsak foglalkoztatja, vajon mire készülnek most a neves fejlesztők? Egyelőre az első esetben be kell érnünk egy GTA remasterrel, a másodikban pedig egy HBO-sorozattal.

Egy ártatlan kép azonban nemrég mindkét fejlesztő rajongóit fellelkesítette. Roger Clarkot és Troy Bakert ugyanis együtt láthatjuk egy Instagramra feltöltött fotón. Előbbi Arthur Morgant alakítja a Red Dead Redemption 2-ben, míg utóbbit Joelként ismerhettük meg a The Last of Us és a The Last of Us: Part II-ben.

A fotó alapján úgy tűnik, közösen dolgoznak egy játékon, ráadásul mindketten a nagyszabású produkciókra oly jellemző motion-capture öltözéket viselik. A poszt alatti kommentben Clark agyondicséri Bakert, nem győzve hangoztatni, milyen tehetségesnek tartja kollégáját; de hagy nekünk néhány hashtaget is, amelyek megerősítik, hogy valóban egy játékon dolgoznak.

„Valami vicceset akartam mondani, de őszintén szólva öröm volt Troy Bakerrel dolgozni, első kézből megtapasztalni, miért ő az egyik legjobb abban, amit csinál.

„A tehetsége, a tapasztalata és az intelligenciája segített abban, hogy ez a projekt ennyire maradandó élmény legyen, alig várom, hogy megmutassam nektek, mit csinált ez a csodálatos csapat!” – olvasható a bejegyzésben.

További részletek nem ismertek arról, hogy mit hozhat ez az együttműködés, habár egyesek a Rockstar westernjének előzményjátékához készülő új tartalmakról pletykálnak. A munkálatok állítólag befejeződtek, és az üzenet azt sugallja, hogy nem kell már sokáig várnunk.

Forrás: Instagram

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Roger Clark (@rollingrog) által megosztott bejegyzés

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu