Az EA felélesztheti a Fight Night franchise-t

A pletykák szerint a következő Fight Night már úton van, de szünetel

 

Míg a UFC franchise a legújabb UFC 4-gyel halad előre, addig az EA leállította egy másik, bokszra fókuszáló játék fejlesztését, ami nem más mint Fight Night. Legalábbis úgy tűnt, hiszen a név, amely utoljára 2011-ben látott napvilágot, ismét körbejárja az internetet. Ennek értelmében úgy tűnik, hogy a Fight Night a jövőben új játékot fog piacra dobni, de erre még jó pár évet várnunk kell. Elméletileg a franchise következő része a UFC 5 megjelenése után veszi majd fel a fonalat.

A névtelen forrás szerint a Fight Night következő része a ‘Moneyball’ kódnevet viseli. Bár a fejlesztés korai stádiumában van, az EA által a csapatának küldött állítólagos e-mail szerint átmenetileg felfüggesztették, hogy a közelgő UFC 5 megjelenését helyezzék előtérbe.

Az EA-t széles körben kritizálták, amiért előzetes értesítés nélkül reklámokkal pakolta tele az UFC 4-et. A játékosok nyernek: a kiadó kiveszi őket.

Ezzel kapcsolatban a forrás azt állítja, hogy a forgalmazó nem akarta megosztani a fejlesztőit két bokszolós cím között, így a Fight Night hipotetikus folytatásának fejlesztése szünetel.  Nem meglepő módon az EA nem kívánta kommentálni az általuk csak pletykáknak és spekulációknak tekintett dolgokat, így a címről semmit sem fogunk tudni, amíg egy későbbi megerősítésre nem kerül sor, ha egyáltalán sor kerül rá.

A rajongók már régóta követelik a franchise visszatérését. A Fight Night Champion, a legutóbbi Fight Night játék még 2011-ben jelent meg PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és iOS-re. Annak ellenére, hogy a boksz franchise szünetel, az EA továbbra is bővíti bokszolós címeit az UFC-vel. És ha már a sportoknál tartunk, a kiadó jelenleg a FIFA 22 sikerét élvezi, amely október eleji megjelenése óta továbbra is a legkelendőbb játék.

Forrás: playstationlifestyle

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu