Nézd meg a postádat! – A Microsoft akár 100 dollár értékű ajándékutalványt is küldhet karácsonyra

A Microsoft egyelőre hallgat az ügyről, de úgy tűnik, hogy egy ünnepi akcióról lehet szó.

 

 

Átverésnek hangzik, de a Microsoft a felhasználók egy jó maroknyi csoportjának üzeni, hogy „Boldog karácsonyt!”. Ugyanis, bár a vállalat nem jelentett be semmit erről, néhány játékos máris egy ajándékkártyát talált az e-mailjei között, ami nem egy felhasználó karácsonyi ünnepét dobja majd fel. A Microsoft tehát amellett, hogy karácsonyra felturbózza az Xbox-készleteit, még ajándékot is oszt véletlenszerűen.

Ezt a Wario64 nevű felhasználónak köszönhetően tudtuk meg, aki a Twitteren arról ismert, hogy mindenféle ajánlatokat és kedvezményeket oszt meg. A hírt ráadásul mások is megerősítették, büszkén lobogtatva az ajándékkártyáikat, amelyek 10 és 100 dollár között mozognak. Ebből az összegből jó pár órányi Xbox-játékos szórakozást vásárolhat magának az ember.

Ugyanakkor nem minden e-mailben van nyeremény: akadnak olyan felhasználók, akik úgy kapták meg a Microsofttól az e-mailt, hogy nem volt benne semmilyen jutalom. Tehát úgy tűnik, hogy a cég ajándékokat és karácsonyi kártyákat osztogatott, így a Microsofttól érkező e-mail nem egyenlő a 100 dollárral.

Mint mindig, most is erősen javasoljuk, hogy ellenőrizd az összes üzenet feladóját, mivel az ajándékkártyákat a Microsoft kizárólag a hivatalos fiókjából küldik!

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu