Megjött az első teaser a Paramount+ HALO-sorozatához! [VIDEO]

MOZI HÍREK – A Paramount+ szolgáltatás jövőre indul Magyarországon, és ez az Xbox-adaptáció lesz az egyik adu ásza.

 

 

Vártuk már, hogy jöjjön, és meg is érkezett. A Paramount+ az Xbox 20. évfordulóját ünneplő eseményen osztotta meg a Halo első előzetesét; a sorozatét, amely a tévéképernyőre igyekszik átültetni a Bungie és a Microsoft eredetileg az első Xbox-on megjelent ikonikus játékának minden izgalmát.

A videó, amelyet órákkal az esemény előtt szivárogtatott ki a streaming szolgáltatás, nem túl részletgazdag, de bepillantást enged az IP mögött rejlő varázslatba: a háttérben a franchise főcímdala szól, miközben Master Chief (akit Pablo Schreiber alakít) harcra öltözik. Hallhatjuk, ahogy Cortana üdvözli őt.

Ez az első teaser is arra szolgál, hogy megerősítse a produkció jövő évi megjelenését a Paramount+-on, azonban a pontos dátumról több részletet egyelőre nem árultak el.

A Paramount+ a ViacomCBS streaming szolgáltatása, amelyet az év elején indítottak el az Egyesült Államokban, hogy később Latin-Amerikába is eljusson. Magyarországon jelenleg nem elérhető, bár a médiavállalat a Comcasttal közösen bejelentette, hogy 2022-ben Európa legtöbb országában, így hazánkban is elindítja a SkyShowtime-ot, a Paramount+ és a Peacock sorozataival.

A Halo-sorozat a Microsoft első komoly kísérlete arra, hogy IP-jei sikerét exportálja a kis- és nagyképernyőre. Bár az adaptációról már majdnem egy évtizede hallottunk először, és a producerek között nem más, mint Steven Spielberg (Amblin Television) is szerepel, csak 2019 közepén kezdték el forgatni a sorozatot. Most végre láthatjuk az első teaser-trailerét.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu