Film készülhet Vaasról?! – A Far Cry 3 gonosztevőjét alakító színész szerint lehetséges

Michael Mando arról is beszélt, hogy karaktere visszatér a Far Cry 6-ban egy DLC részeként.

 

 

A Far Cry 6 alig több mint egy hónapja jelent meg PC-re, PlayStationre és Xboxra, a korábbi részekhez hasonlóan ismerős, de hasonlóan erős kínálattal. A Ubisoft címe folyamatosan kapja a tartalmakat, köztük a legújabb – és talán legjobban várt – Vaas DLC-t, amely már megvásárolható, és amelyben az ikonikus gonosztevő szerepében játszhatunk.

A figura a Far Cry 3-ban vált híressé, köszönhetően a remekül megírt karakternek és a mögötte álló Michael Mando alakításának. A színész a DLC megjelenése alkalmából interjút adott a GamingBible-nek, amelyben elárulta, hogy a jövőben egy Vaas-film is érkezhet.

„Néhány évvel ezelőtt beszéltem a Ubisofttal Olaszországban. Együtt kávéztunk, és elmondtam nekik néhány filmötletemet” – magyarázta a mexikói származású kanadai színész. „Van pár nagyszerű ötletem, amelyeket megbeszéltem Greg Russóval, akit érdekel Vaas mint karakter és a film elkészítése.

„Megbeszéltem a Breaking Bad és a Better Call Saul néhány írójával is, és nagy az érdeklődés. Los Angeles-i producereknek is beszéltem róla, és tetszik nekik az ötlet.”

„Úgy gondolom, ha a rajongók ragaszkodnak hozzá és kérik, akkor meg tudjuk adni nekik. Azt hiszem, nagyon közel vagyunk, majd meglátjuk, mi történik.”

Egyelőre nem tudjuk, vajon valóra válik-e a rajongóknak ez a kívánsága, és ha igen, vajon mikor; de addig is itt a hatodik rész PC-n, PS4-en, PS5-ön, Xbox One-on, Xbox Series X|S-en és Stadián. A Far Cry 6-ról írt kritikánkat már ti is olvashatjátok a honlapon.

Forrás: GameBible

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu