Mass Effect: Legendary Edition az Xbox Game Passon? Az Xbox shop jelzi az érkezését

A Mass Effect: Legendary Edition a Microsoft onliner boltjában szerepel

 

 

A Mass Effect: Legendary Edition az idei év első felében érkezett meg hozzánk. A BioWare híres franchise-ának első három címét tartalmazó gyűjtemény az EA várakozásait messze felülmúlóan fogyott. Akiknek még nincs a birtokában, azok kíváncsiak voltak, hogy vajon az EA Play segítségével valaha is megjelenik-e az Xbox Game Pass-on keresztül, és talán hamarosan meg is fog.

Ahogy több felhasználó is látta, az interneten található screenshotok és mások által felkapott oldalakon, mint például az XGP, a lengyel Xbox boltja megjelölte a játékot a Game Pass pecséttel. Ezt a jelzést a Microsoft előfizetéses szolgáltatásán elérhető összes cím viseli, amely hozzáférést biztosít az Xbox konzolokon és PC-ken elérhető több száz játékból álló könyvtárhoz.

A logót végül eltávolították, de furcsa azt gondolni, hogy egyszerűen csak tévedésről van szó, hiszen hivatalos közleményt nem kaptunk róla. Ezt az elméletet erősíti az is, hogy az EA Play is benne van a Game Passban, hiszen nem lenne meglepő, ha a közeljövőben a szolgáltatás részévé válna.

A Legendary Edition idén májusban jelent meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, és a BioWare eredeti trilógiáját tartalmazza az összes DLC-vel együtt, nagyobb felbontásban és frame rattel, valamint az alkalomhoz illően átdolgozott textúrákkal, karaktermodellezéssel, árnyékokkal és effektekkel. Ha bármi mást hiányolnál, ne aggódj, a modderek még egy elveszett DLC-t is visszaszereztek az első játékból.

Forrás: tecnoticias

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu