Ronaldo új Twitch csatornával lep meg és megmutatja képességeit a Warzone-ban

A Twitch világába való belépése nem meglepő, hiszen már korábban is kifejezte a videojátékok iránti szeretetét a Warzone-ban.

 

 

Ronaldo a futballrajongók millióinak szívét nyerte el karrierje során, amely a sportág csúcsára juttatta, és a történelem egyik legjobb csatárának tartják. Az egykori labdarúgó azonban most más területeket kezdett el felfedezni. Saját szenvedélyét követve elindított egy Twitch-csatornát, amelyen a videojátékokkal kapcsolatos élményeit közvetíti, kezdve  Call of Duty: Warzone körökkel.

Ahogy arról a Millenium nevű médium beszámolt, a Real Valladolid jelenlegi elnöke váratlanul megnyitotta a Ronaldo TV-t, ahol az Activision battle royale játékában mutatja be tudását. Ez azonban nem spontán döntés, hiszen már korábban is ismert volt, hogy a neves sportember szívesen tölti szabadidejét videojátékokkal. Most pedig a Twitch-csatornájával nem csak megerősíti ezt a gondolatot, hanem azt is megmutatja, hogy elég jól csinálja.

A világjárvány elszigeteltségével egyre nagyobb szükségét éreztem annak, hogy kapcsolatba lépjek veletek, hogy visszaadjak. Elkezdtem többet játszani, és a videojátékok világa, amely már amúgy is lenyűgözött, egyszer és mindenkorra bekerült a rutinomba” – mondja Ronaldo. A digitális médiumban való örömén túl azonban a Twitch mint platform sokoldalúságát sem becsüli le: „Hozzád hasonlóan én is rengeteg élő közvetítést néztem, egyre jobban érdekelt a digitális univerzum, és az, hogy a fiatalok hogyan változtatják meg a szokásaikat, és ennek következtében a fogyasztási szokásaikat”.”

Természetesen a Call of Duty: Warzone tökéletes cím az egykori focista számára, hogy meccsek tucatjait streamelje, bár a battle royale-t már készülnek integrálni a Call of Duty: Vanguardba. Meg kell néznünk, hogyan alakul ez az összekapcsolódás, mivel eddig több játékosnak is problémái akadtak a franchise legújabb részével. A készítők azonban folyamatosan fejlesztik a lövöldözős játékukat, és menet közben új tartalmakkal bővítik azt.

Forrás: globo

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu