Halo Infinite: kiszivárgott a februári esemény?

A 343 Industries kicsivel több mint két hónap múlva indítja az Halo Infinite eseményeket, aminek tartalmai kissé korán szivárogtak ki…

 

A Halo Infinite multiplayere béta állapotban már fut (és abban is marad a játék bolti megjelenésig), de mivel free-to-play ez a komponens, ráadásul meglepetésszerűen korán indította el „a háromszáznegyvenhármas és a picipuha”, szépen rárúgta az ajtót a gyenge állapotban elrajtolt (és emiatt rossz értékelésekkel bíró, sőt, ahogy már említettük, ritkuló csapatú!) Battlefield 2042-re, aminek nehéz lesz az elkövetkezendő két-három hónap, mert a DICE-nak nem lesz egyszerű gatyába ráznia a játékát.

És ezt a Halo Infinite ki is fogja használni. A Twitteren felbukkant viszont, hogy a következő battle pass mit is tartalmazhat, amikor is megérkezik az február folyamán. Igaz, ez egy részleges lista, hiszen a Fractures: Tenrai harminc szintnyi jutalommal rendelkezik, ez a kép pedig mindössze annak harmadát mutatja. Talán egy újabb páncélalapzat (armor core) is lehet egy magasabb szinten, hasonlóan a jelenleg megszerezhető Yoroihoz, esetleg rövidebb eventek lehetnek a hosszabb szezonok között, és talán ezért van mindössze tíz tier a mellékelt képen. Ez tényleg találgatás.

Az event állítólag február 8-ától 21-éig tart, Tactical Ops a neve, és nagy tétű meccseken teszteli majd a célzásunkat. Jelenleg csak a jutalmak ismertek, a capstone-ok és a különleges playlist nem. Az ismert tárgyak között van sisak (Mark V Zeta), páncélfestés (Scorpion Punch), egy póz (Claw Patrol Spartan), illetve egy sisakkiegészítő (UA/Mauros). Kihívást cserélő tokenek, illetve XP-jutalmak is lesznek, és ezek megszokottnak tekinthetőek. Állítólag azért lehet Tactical Ops a neve, mert a játékmódok között ezek vannak: Tactical: Slayer Stalkers, Tactical: Slayer Commandos, Tactical: Slayer Sidekicks, illetve Tactical: Slayer Manglers.

Szóval ez az egész pisztolyos lehet, ha valóban erre készül a 343 Industries Xbox Seriesen, Xbox One-on, illetve PC-n (Steamen és Microsoft Store-on is megtalálhatjuk…), addig pedig csak annyit mondhatunk, hogy mindez nem hivatalos.

Forrás: VG247

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu