Megérkeztek a csalók a Halo Infinite-be, az Xbox-felhasználók a crossplay letiltását követelik

A 343 Industries Halo játéka ezt nem teszi lehetővé,  kivéve bizonyos módokban

 

 

November közepén a 343 Industries csapata úgy döntött, hogy kellemesen meglepi a közösséget a Halo Infinite többjátékos módjának megjelenésével, a béta verzióval, amely a játékot a Steam ranglistájának élére repítette. Azonban, mint az ilyen típusú online címeknél gyakran előfordul, a játékok máris megteltek csalókkal, akik hackek használatával erősítik meg képességeiket, és a becsületes játékosok máris fellépést követelnek az ilyen gyakorlatok ellen.

Ahogy arról az Eurogamer is beszámolt, több felhasználó is megosztott olyan jeleneteket, amelyekben más játékosok hackek használatát mutatják be, olyan stratégiákat mutatva be, amelyek bármelyik ember számára lehetetlenek lennének. Ilyen értelemben a postok néhány klasszikus technológia használatát mutatják be ezen a területen, mint például a többi felhasználó falak mögött látásának lehetősége vagy az automatikus célzás.

Az ilyen jellegű negatív tapasztalatok újabb kérésekhez vezettek a 343 Industries felé: javítsák a hackelés elleni rendszerét, vagy tiltsák le az Xbox és a PC közötti cross-play rendszert, mivel a konzolosok szeretnék elkerülni a csalókkal való találkozást. Végül is a Halo Infinite nem rendelkezik a cross-play letiltásának lehetőségével az Arena rangsorolt meccseken túl, ahol lehetőség van arra, hogy kontrollerrel vagy billentyűzet és egérrel játszanak a felhasználók.

Meglátjuk, hogy a 343 Industries milyen döntést hoz ezzel kapcsolatban, hiszen nem lenne meglepő, ha a Battle Pass működéséhez hasonló dolgok kijavítása után további frissítéseket tolnának ki a többjátékos módhoz. Ennek ellenére egyre közelebb az idő, hogy a Halo rajongók élvezhessék Master Chief új kalandját, bár a kooperatív mód csak később jelenik meg.

Forrás: vandal

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu