GTA 6: A Rockstar Games társalapítója elmondta előrejelzését az új részhez [VIDEO]

Jamie King szerint a GTA készítői valami mást fognak csinálni az új résszel

 

 

Megváltozik a Grand Theft Auto VI  hangvétele? A játék továbbra is hivatalos titok, de ez nem állítja meg a sajtó találgatásait az iparág egyik legjövedelmezőbb franchise-ának jövőjéről. Így Jamie King, a Rockstar Games társalapítója egy nemrég adott interjúban elmondta meggyőződését, hogy a GTA 6 valami mást fog nyújtani, mint a sorozat legutóbbi részei.

Nem lepődnék meg, ha a hangnem elkezdene változni, és ha talán nem lenne olyan éles vagy vicces” – mondta King. „Csak azt gondolom, hogy talán több lehetőségük van arra, hogy valami giccseset csináljanak, mert ezt sosem teszik meg. Talán nem, igaz? Ismétlem, van ott egy gyönyörű gépezet, amit nagyon meg kell próbálnod, hogy elsz**rj, vagy elcseszd. Én csak a GTA 5, a GTA Online és a Red Dead Redemption 2 sikerét nézem, és úgy gondolom, hogy minden rendben lesz. De úgy gondolom, hogy kulturálisan, belsőleg, mind a Rockstar North-nál, mind a Rockstar New York-nál hiányzik Leslie Benzies és Dan Houser. Igen, van különbség, az biztos” – tette hozzá.

Érdemes megjegyezni, hogy Jamie King 2006-ban távozott a Rockstartól, így kijelentései nem tekinthetők a cég belső információinak.

Dan Houser tavaly februárban, 2020-ban jelentette be távozását a Rockstar Games-től. Ez volt az év egyik híre. A sorozat egyik gondolkodójáról van szó, aki a Grand Theft Auto és a Red Dead Redemption sikeréért leginkább felelős. King úgy véli, hogy távozása elkerülhetetlenül a Grand Theft Auto 6 víziójának megváltozásához fog vezetni.

Még hosszú út áll előttünk, mire a Grand Theft Auto VI-ot a piacon láthatjuk. Ebben az értelemben a bennfentes Tom Henderson információi, amelyeket Jason Schreier újságíró és más portálok, például a VGC is megerősített, az évtized közepére teszik a várható akció-videojáték megjelenését, a korábbiakhoz képest valamivel szerényebb térképre fogadva, de a későbbi bővítés lehetőségével.

Forrás: comicbook

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu