James Gunn nem akar Jokerről filmet csinálni

Az Öngyilkos osztag és a Galaxis őrzői filmek rendezője, James Gunn azt mondja, nem szeretné, hogy Joker szerepeljen a filmjeiben, és inkább ismeretlen karaktereket szeretne bemutatni a közönségnek.

 

 

A 2016-os Suicide Squad című film bukása és a rossz kritikák után senki sem gondolta volna, hogy 5 év múlva új film készül a sztoriból. De aztán a Disney kirúgta A galaxis őrzői rendezőjét, akit nem sokkal később a Warner Bros. szervezett be, és szabad kezet adott neki, hogy bármilyen DC-filmet készítsen. Meglepő módon Gunn még a 2016-os adaptáció eredménye után is úgy döntött, hogy belevág egy Suicide Squad filmbe. Hatalmas költségvetéssel és R-besorolással Gunnnak sikerült bemutatnia a cselekményhez passzoló történetet, amelyet hamarosan spin-off történetek követnek majd.

A 2016-os filmből több szereplő is visszatért Az öngyilkos osztagba, de a két leghíresebb hiányzott. Will Smith a forgatások időpontja miatt nem tudta eljátszani újra Deadshotot, míg a Joker más indok miatt maradt ki a filmből. Bár a rajongók szerették volna látni a Joker új installációját, James Gunnnak soha nem állt szándékában használni a karaktert az Öngyilkos osztagban. Ahogy a The New York Timesnak adott interjújában elmondta: „Egyszerűen nem tudom, hogy Joker miért lenne benne Az öngyilkos osztagban. Nem lenne nagy segítség az ilyen típusú háborús helyzetekben.”

A Desde Hollywoodnak adott közelmúltbeli interjújában a rendező elmondta, hogy szeret furcsa és ismeretlen karaktereket dolgozni. Gunnt megkérdezték, hogy csinálna-e Joker-filmet vagy valami hasonlót, mint Todd Phillips verziója. A rendező erre így felelt: „Mindenféle más karaktert érdekel, aki érdekel. Joker nem igazán tartozik közéjük. Annyiszor olyan sok ember csinálta jól őt. Sokkal jobban érdekel, hogy olyan karaktereket vegyek fel, akiknek még nem volt teljesen megszeretve. lelőttek, vagy olyan emberek, akikkel kapcsolatban érzem magam. Bármilyen okból is úgy érzem, hogy kötődöm Harley Quinnhez. Úgy érzem, ő az egyik legkönnyebben írt karakter. Szóval érdekel, és érdekel is néhány más DC-szereplőben, és meglátjuk, mi történik ezután.”

Gunn jelenleg a közelgő HBO Max sorozatán, a Peacemakeren dolgozik. A műsor Christopher Smithről, egy szélsőséges pacifistáról fog szólni, aki hajlandó minden férfit, nőt vagy gyermeket megölni a béke érdekében. A streaming sorozatban John Cena újra magára ölti a The Suicide Squadban mutatott szerepét.

Forrás: MovieWeb

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu