A DC Universe Online alkotói egy új Marvel MMO-n dolgoznak

Az Enad Global 7 a City of Heroes alkotójának vezetésével egy Marvel licenceket használó blockbuster-játékon dolgozik.

 

 

A Marvel mindent belead a szuperhős-univerzumának népszerűsítésébe: miután az elmúlt évtizedben meghódították a mozikat, most a videójátékokon van a sor. Az olyan projektek, mint az Insomniac Games Pókembere, amelynek már várjuk a folytatását, a Marvel’s Avengers vagy a nemrég megjelent Marvel’s Guardians of the Galaxy, csak néhány azon címek közül, amelyek adaptálták az univerzumukat.

Amerika Kapitány, Vasember és Hulk rajongói azonban szerencsések lehetnek, ugyanis az Enad Global 7 legutóbbi befektetői tájékoztatójának köszönhetően megtudtuk, hogy egy, a Marvel-franchise-okon alapuló, sokszereplős online játékon dolgoznak, amelyet a Dimensional Ink Studios fejleszt, és Jack Emmert, a Cryptic Studios társalapítója irányít.

Emmert volt a City of Heroes fejlesztési vezetője, de több mint egy évtizede a DC Universe Online-t is ő irányítja. Az új MMO fejlesztésére több lezárt és törölt projekt után kerül sor. A játék érkezésének hozzávetőleges dátumát még nem tudjuk, bár azt már sejthetjük, hogy komoly kasszasikernek szánják.

Közben a DC Universe Online megerősítette, hogy jelentős beruházást hajt végre a grafika frissítésére, valamint egy tartalmi bővítés érkezésére is számíthatunk 2023-ra. A játék, amely idén ünnepelte tizedik születésnapját, 2019-ben jelent meg Nintendo Switchre, és a közönség lelkes fogadtatásban részesült.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu